O tanara care a murit anul trecut, in luna mai, dupa ce a cazut de la etajul 19 al unei cladiri din Londra, si-a gasit sfarsitul incercand sa-si faca un selfie, a decis magistratul care a judecat acest caz.

Britanica Bethany-Maria Beales, o actrita in devenire in varsta de 22 de ani, a cazut din turnul Heron, unul dintre cei mai cunoscuti zgarie nori din Londra, in luna mai a anului trecut. Tanara a murit dupa o noapte in care a petrecut in cluburile din oras, iar in urma autopsiei doctorii i-au gasit in sange o cantitate mare de cocaina si alcool.

Ea se afla in apartamentul de lux al unor prieteni cand a cazut de la etaj si a ajuns pe terasa de la etajul sase al blocului, scrie Daily Mail.

Un barbat si o femeie au fost initial arestati pentru uciderea tinerei, dar anchetatorii nu au reusit sa gaseasca probe care sa arate ca a fost vorba de o crima.

Judecatorul din acest caz a dat o sentinta deschisa, spunand ca cel mai probabil, tanara a incercat sa-si faca un selfie in geamul apartamentului in momentul in care a cazut.

In timpul procesului, apropiati ai tinerei actrite au povestit ca aceasta consuma in mod frecvent droguri si bea foarte mult alcool, fiind descrisa ca o „petrecareata”.

coral