Cristina Topescu a murit, singura, departe de lume si alaturi de catei, in casuta ei din Tunari, Ilfov, situata aproape de padure.

A fost o viata in lumina reflectoarelor si in atentia presei, atat datorita tatalui sau celebru, comentatorul sportiv Cristian Topescu, cat si carierei de succes pe care a avut-o in televiziune, dar si in urma relatiei de notorietate, din tinerete, cu Stefan Banica jr.

Viata Cristinei Topescu a fost una demna de orice roman, cu suisuri si coborasuri. Cu succes incredibil in cariera si castiguri substantiale, urmate de momente in care nu se regasea din punct de vedere profesional si crize financiare iminente.

In ultimii ani nu o ducea prea bine. Pierduse imobile, bunuri, se afla in mai multe procese in care lupta pentru propriile-i drepturi si… isi alina sufletul avand grija de catei. Se lupta pentru ei si cauta sa ofere o viata cat mai buna unui numar cat mai mare de animale.

Cand a fost nevoita sa se mute din casa in care locuise in Otopeni, a spus ca viseaza la o locuinta linistita, intr-o zona curata, aproape de padure, dar si de Bucuresti. Prefera zona de nord a Capitalei, pentru ca se obisnuise aici. Nu voia sa o cumpere, ci sa o inchirieze. Asa a ajuns in Tunari, Ilfov, in complexul rezidential in care si-a gasit, de altfel, si sfarsitul.

Cristina Topescu si-a cautat o casuta langa padure, pentru care sa nu plateasca mai mult de 500 de euro

Initial, complexul fusese construit de un dezvoltator imobiliar care, incet-incet a inceput sa vanda casele. “Locuinta in care a murit Cristina Topescu era inchiriata. Nu direct de la primul proprietar, proprietarul complexului, ci de la un particular care cumparase, intre timp, imobilul. Constructia in care locuia jurnalista era micuta, cu etaj si facea parte dintr-un ansamblu de 4 case lipite intre ele, fiecare cu o curte aferenta. O asemenea casa poate fi inchiriata contra sumei de 500 de euro”, ne-au informat surse de incredere din Tunari.

coral