Unii dintre amatorii de sloturi nu își deschid cont la un cazinou online doar cu intenția de a se distra. Ei visează să dea lovitura la păcănele, iar asta cât mai repede. Când văd că marele câștig întârzie să vină, încep să caute explicații care pe care le răspândesc ca pe niște adevăruri obiective.

Judecățile false despre lumea păcănelelor mai sunt cunoscute drept mituri. Ele sunt lansate și transmise mai departe de jucători care nu înțeleg cu adevărat mecanismele pe care sunt bazate platformele de jocuri de noroc.

Este periculos să depui bani cu cardul

Un mit este legat chiar de una dintre primele operațiunile pe care le are de făcut clientul unui cazinou online: alimentarea contului. Sunt voci care susțin că este periculos să folosești un card bancar, pentru că trebuie să introduci toate informațiile esențiale în momentul efectuării depozitului: numărul cardului, data expirării și CVV-ul. Apoi, pentru verificarea identității, trebuie să trimiți copii față-verso ale cardului folosit.

Ei bine, până în acest moment nu s-a auzit despre vreun caz în care cardurile utilizate de jucătorii pe platformele online licențiate de gambling să fi fost fraudate. Și sunt zeci de milioane de jucători în toată lumea. Jucând la un cazinou legal, nu ai de ce să îți faci griji, întrucât operatorii nu ar obține licența dacă nu ar folosi sisteme de securitate cibernetică așa cum sunt cele ale băncilor, ce nu pot fi sparte de hackeri. Dacă nu îți este teamă să plătești cu cardul la cumpărături, nu ai de ce să te temi să folosești acest instrument financiar nici pentru distracția la sloturi.

Ofertele promoționale nu aduc câștig real

O altă legendă are legătură cu ofertele promoționale, de care clienții cazinourilor online beneficiază atunci când își deschid cont sau după acest moment. De exemplu, se spune că un bonus de bun venit fără depunere nu aduce un câștig real, întrucât rotirile gratuite sunt setate să plătească puțin spre deloc. Cine cunoaște realitatea știe că este imposibil ca un soft de păcănele să facă diferența dintre rotirile „normale”, din banii jucătorului, și cele primite cadou din partea cazinoului.

Am auzit despre cazuri reale, în care jucătorii au obținut sute sau mii de lei din rotirile gratuite din care au beneficiat ca ofertă promoțională. Evident, contează și tipul ofertei. Dacă rotirile sunt cash, atunci câștigurile sunt în bani reali. Pentru câștigurile în fonduri suplimentare, există cazinouri care impun cerințe lejere de rulaj, chiar și de 1x. Dacă cineva încearcă să ducă la capăt un rulaj de x40, este normal să spună că este imposibil să obții un câștig real.

Jocurile sunt trucate

Există și o categorie de jucători pentru care nu este clar ce înseamnă Payout-ul. Dacă văd că un slot care rată de câștig de 97%, acești jucători cred că trebuie să li se întoarcă măcar 97% din banii mizați într-o zi. Dar Payout-ul se referă la miza totală întoarsă sub formă de câștiguri într-un ciclu de milioane, sau chiar de zeci de milioane de rotiri. Așadar, RTP-ul este calculat pe o perioadă lungă de timp, nu pe o singură sesiune, sau pe o singură zi.

Cine nu înțelege acest lucru poate spune că jocurile sunt trucate. Nu mai departe de aceste zile, clientul unui cazinou din incinta hotelului Marriott a distrus cu un scaun câteva aparate, strigând că „s-a umblat la ele”, întrucât pierduse un milion de lei. Autoritățile verifică jocurile din ofertele cazinourilor licențiate. Este exclus ca ele să fie trucate. Tot autoritățile veghează ca operatorii să facă plățile către clienți, oricât ar fi de mari sumele.

Poți anticipa ce urmează în funcție de rezultatul rundelor anterioare

Unul dintre cele mai vechi mituri în ceea ce privește sloturile este că poți anticipa ce urmează în funcție de rezultatul rundelor anterioare. Mai precis, se spune că după un câștig mare urmează o serie de rotiri necâștigătoare, iar o serie de rotiri fără noroc este urmată de un câștig important.

Nici această teorie nu funcționează, din moment ce rezultatul fiecărei învârtiri este stabilit de un mecanism RNG, care nu are „memorie”. Fiecare rundă are deznodământ independent de ce s-a întâmplat în rotirile precedente, așadar nu pot exista reguli, ci doar coincidențe.

Cel mai important sfat pentru amatorii de păcănele este să nu țină cont de teorii ale conspirației și să se concentreze pe distracție. Un buget lunar fix pentru acest hobby poate să asigure relaxarea căutată, dacă este împărțit în cât mai multe rotiri jucate la păcănele cu Payout ridicat și cu tematica favorită. Acest buget poate fi rotunjit cu ajutorul ofertelor promoționale, care întotdeauna sunt „pe bune”, la cazinourile licențiate. coral