Moarte sinistră pentru un bărbat, care a fost găsit fără suflare a treia zi de Crăciun, într-o fântână din localitatea Unguraș. 

Poliția Cluj a fost alertată marți, 27 decembrie, în jurul orei 12.15, prin intermediul 112 despre faptul că, în localitatea Unguraș, a fost găsită într-o fântână o persoană de sex masculin. 

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că fântâna se afla în curtea unui imobil izolat, iar de la aproximativ 2-3 metri adâncime, a fost extras trupul unui bărbat în vârstă de 60 de ani, din păcate, decedat.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență, cauza decesului urmând a fi stabilită în cadrul examinării medico-leagale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au fost trimiși să intervină, dar nu au mai avut ce să facă. Salvatorii au coborât în fântână și au scos corpul neînsuflețit.

”Accesul în zona respectivă s-a realizat cu dificultate, fiind necesar transportul echipajului de pompieri cu un utilaj agricol pus la dispoziție de către primăria comunei Unguraș.

Corpul bărbatului, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost scos de către pompieri, iar acesta prezenta rigiditate cadaverică, fără posibilități de resuscitare”, spun cei de la ISU Dej.

coral