O femeie a murit în timp ce își plimba cățelul pe un câmp, de o turmă de 30 de vaci.

Femeia, de 55 de ani, a murit în mod tragic, fiind descoperită plină de ”sânge” , luni înainte de prânz, relatează Mirror.

Oamenii din zonă au sărit să o ajute, înainte să sosească poliția, paramedicii și un elicopter. Timp de o oră medicii s-a luptat să o salveze, dar au fost nevoiți să o declare moartă la fața locului. Un alt bărbat a fost rănit de aceleași vaci, în luna mai 2022, a fost dus cu elicopterul la spital, dar a supraviețuit.

”Eram acasă imediat după ce s-a întâmplat și când am ajuns acolo, vecinii mei încercau să o resusciteze. Am văzut poliția, ambulanțele și elicopterul, apoi sora femeii a fugit și a văzut-o întinsă pe câmp. Era drăguță. Iubea animalele și își iubea câinele. Era o ființă blândă. Gândul că a fost călcată în picioare de o vacă este pur și simplu hidos. Nici măcar nu se hrănea cu carne, era vegetariană. Întotdeauna își plimba câinele chiar pe lângă casa mea. Obișnuiam să lucrez cu ea într-un bar în urmă cu mulți ani”, a declarat o prietenă a femeii.

”Eu am fost poate a patra persoană care a ajuns acolo. Am văzut ambulanța aeriană și am spus "ce se întâmplă?" Femeia era în mijlocul câmpului. Echipele de la ambulanță o resuscitau și elicopterul a apărut. Au început să se ocupe de ea și în timp ce stăteam pe alee a apărut o altă doamnă care a spus: "Am văzut pe Facebook că a fost găsit câinele surorii mele, am sunat-o pe sora mea și nu mi-a răspuns”. Apoi și-a găsit sora întinsă pe podea. Se pare că încă mai respira când vecinii mei au găsit-o. Fermierul pune toate aceste semne pe câmp spunând „vacile cu viței sunt periculoase, nu traversa dacă ai un câine cu tine. Acesta este al doilea incident care implică vacile lui. Pe 28 mai, un bărbat a fost grav rănit de vaci și a trebuit să fie dus la spita cu un elicopter. Sunt în jur de 30 de vite Limousin pe câmp. Sunt mame cu viței”, a declarat un martor de la fața locului.

Polițiștii nu cred că cineva trebuie tras la răspundere pentru acest caz. 

”Facem apel pentru martori după un incident la o fermă din Billingshurst, luni. Serviciile de urgență au răspuns îngrijorărilor pentru starea unei femei văzute pe un câmp din Rowner Road, în jurul orei 11.40. Din păcate, femeia în vârstă de 55 de ani a fost declarată decedată la fața locului. Rudele ei apropiate au fost informate. Femeia suferise răni după ce a fost călcată de vite pe câmp. Moartea nu este tratată ca fiind suspectă. Ofițerii investighează și au făcut apel pentru ca martorii din zonă să se prezinte, la momentul respectiv”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Sussex.

coral