Mobilizare de amploare la Cluj pentru gasirea tatalui ce si-a injunghiat fiul de 8 ani apoi a disparut. 

IPJ Cluj impreuna cu  voluntari CERT si 4×4 Rescue au colaborat pentru a-l gasi pe monstrul ce si-a ucis propriul copil: 

"La solicitarea Reprezentantilor IPJ Cluj, 6 masini si 10 voluntari CERT au participat la sprijinirea activitatii de cautare a tatalui banuit ca si-a injunghiat mortal propriul copil. Actiunea s-a finalizat prin prinderea faptasului in localitatea Filea de jos. "

Stirea initiala: 

Urmare comunicatului de presă referitor la plecarea de la domiciliu a unui minor în vârstă de 8 ani împreună cu tatăl acestuia, Compartimentul Relații Publice din cadrul inspectoratului este abilitat să facă următoarele precizări:

La data de 26 iulie a.c., o femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei nu a revenit la domiciliu, deși, conform înțelegerii, tatăl acestia trebuia să –l aducă la domiciliul stabilit în seara zilei de 25 iulie.
În baza sesizării, au fost dispuse măsuri speciale în vederea localizării celor doi și a autoturismului condus de către tatăl minorului.
De asemenea, au fost efectuate acțiuni de căutare pe teren, au fost audiați prieteni, cunoscuți, rude. Totodată, au fost dispuse măsuri pentru darea în consemn la frontieră a autoturismului și a celor doi, însă până la data de 28 iulie cei în cauză nu au fost depistați. 
În toată această perioadă, nu s-a stabili o legătură telefonică cu tatăl minorului, acesta având mobilul închis.
La data de 28 iulie a.c.,  minorul a fost găsit decedat pe raza localității Lita, județul Cluj, în autoturismul indicat ca fiind utilizat de către tatăl minorului. Acesta prezenta urme de violență pe corp.
Până în prezent, tatăl minorului nu a fost găsit.
Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea continuării investigațiilor.

Sursa foto: CERT Rescue