Andreea Bălan a trecut prin momente grele și a ajuns de urgență la spital. Chiar în această dimineață, vedeta a făcut o postare care a surprins pe toată lumea. Andreea a povestit ce i s-a întâmplat chiar în a treia zi de Paște.

Ce a pățit Andreea Bălan în a treia zi de Paște

Alături de cele două fetițe ale sale, a ieșit la o plimbare cu rolele în apropierea casei. A fost nevoie doar de un moment de neatenție pentru a trăi o adevărată tragedie. Vedeta a căzut de pe role, direct cu fața de asfalt. Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” a declarat că în urma acestui incident nefericit a fost nevoie ca buza superioară să îi fie cusută.

„Ieri a fost o zi memorabilă care va rămâne întipărită un pic pe fața mea (la propriu). La 3 minute după ce am făcut această poză veselă, am pupat bordura (la propriu). Că de, am crezut că pe role e la fel că pe gheață, dar am aflat că e mai greu și căzăturile sunt și mai urâte (rămâi lipit de asfalt, nu aluneci.). Am avut nevoie de cusături în urgență, iar doctorul @doctorzamfirescu mi-a cusut buza de sus și îi mulțumesc pentru promptitudine.

Oftica mare e, că am căzut așa simplu în față casei după 3 luni în care am făcut acrobații și nebunii pe gheață. În concluzie, câteodată nu sunt chiar wonderwoman, mai și cad (la propriu și la figurat), dar mă ridic și merg la doctor, sau îmi sun grupul de suport (psihic) și îmi revin instant, îmi iau pelerină și zbor. Noroc că am filmări la „Te cunosc de undeva” săptămâna viitoare și până atunci îmi trece. Stay safe & take care when skateing. Love you all!

P.S. Ella și Clara merg mai bine ca mine pe role, ele nu cad ca mine.” a fost mesajul postat de Andreea Bălan pe contul său de Facebook.

Andreea Bălan, cu tăieturi și vânătăi pe corp

Chiar în urmă cu câteva zile, artista a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea plină de lovituri și vânătăi. Fanii au fost curioși să afle ce a pățit. De altfel, îndrăgita artistă se confruntă tot timpul cu numeroase răni și semne pe corp de la antrenamentele speciale, potrivit >redactia.ro

„Când mai cazi și te tai. Mă antrenez intens, cu julituri, cu vânătăi, cu nervi, cu de toate. (…)”, le-a povestit Andreea Bălan fanilor.

coral