Andreea Bălan trece prin momente grele în vacanța din Mauritus. Vedeta a ajuns de urgență cu cea mică la spital, în urma unei enterocolite. Medicii au anesteziat-o pe micuță pentru a-i face tratamentul.

Andreea Bălan e plecat în urmă cu doar câteva zile în vacanță în Mauritius, după ce tot anul a muncit și a trecut prin clipe dificile la naștere. Vedeta a avut parte de momente grele în 2019, iar la un moment dat fiica cea mică a ajuns de urgență la spital după ce nu a mai putut să respire.

Acum, în vacanța din Mauritius, Andreea Bălan trece din nou prin clipe de coșmar cu cea mică. Cântăreața a povestit pe pagina ei de socializare că ieri a ajuns de urgență la spital cu Clara Maria, după ce aceasteia i s-a făcut rău și a avut stări de vomă. Imediat au mers la cel mai apropiat spital, unde medicii au internat-o pentru o noapte.

Ca diagnostic pentru micuță doctorii au afirmat că are enterocolită și se pare că nici Ella, fetița mai mare nu este prea bine. În urmă cu puțin timp și ea a avut aceleași stări ca surioara sa.

Andreea Bălan a povestit pe pagina ei de socializare că nu i-au plăcut deloc spitalul din Mauritius, iar medicii au reușit cu foarte multă greutate să-i găsească celei mici vena pentru a-i acorda primul tratament. Pentru că a fost destul de dificil, aceștia au anesteziat-o pe micuță pentru a nu avea parte de chinuri groaznice.

Cea mică este bine acum, are parte de un tratament bun, însă Andreea Bălan și George Burcea au trecut prin momente de panică, din nou, și din păcate, într-o țară străină unde le este destul de greu, fiind și singuri cu cei doi copii.

coral