Doi adolescenţi, o fată de 16 ani şi un băiat cu doi ani mai mare au fost găsiţi fără suflare într-o casă părăsită din comuna Drăgăneşti de Vede, în Teleorman. Autorul dublei crime, un tânăr de 24 de ani a fost reţinut de poliţişti. Ancheta a scos la iveală că suspectul i-a omorât pe fondul unui conflict spontan, după o seară petrecută împreună şi că ar fi încercat să scape de cadavre ascunzându-le într-un imobil abandonat din apropierea propriei locuinţe. 

Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins maşina lui Evelin, suspectul de 24 de ani, în timp ce transporta cadavrele spre o casă părăsită aflată chiar peste drum de locuinţa sa. Mai întâi a lăsat nişte haine pline de sânge pe un câmp. Surse judiciare spun că tânărul se grăbea pentru că, dimineaţa, tatăl lui urma să plece la serviciu, cu aceeaşi maşină. Întrebată ce o fi fost în mintea suspectului, bunica acestuia răspunde: "Nu ştiu, mamă! Satana!", arată observatornews.ro

Dublă-crimă în Turnu Măgurele. Evelin s-a întors acasă plin de sânge

Crima a avut loc în noaptea de 24 spre 25 octombrie, într-o casă din Turnu Măgurele, la 50 de kilometri de locul în care au fost descoperite cadavrele. Suspectul s-a dus în casa în care locuiau cei doi adolescenţi – Cosmina, care avea 16 ani, iar Florin – 18 ani. Nu se ştie ce a declanşat o ceartă între cei trei. 

"Nu era beţiv, nu era fumător, cine l-o fi chemat la zece noaptea, luni seara spre marţi. Şi uite ce a făcut! Şi cu cine o fi făcut? O fi făcut singur, nu o fi făcut? Nu ştiu!" Este întrebarea care o macină de bunica lui Evelin, tânărul de 24 de ani, cercetat acum pentru dublă crimă. Femeia care l-a crescut de când era un bebeluş, pentru că mama lui l-a abandonat. Ea a povestit că tânărul a venit acasă în dimineaţa crimelor, plin de sânge, s-a spălat şi s-a aşezat liniştit la masă ca să mănânce clătite. "Noi îl ştim de mic copil. El, ca fel de băiat, nu era agresiv, nu era dintrăsta care să umble, să facă prostii", povesteşte un vecin.

coral