Poate că “Money Management” sună pompos, dar este o modalitate prin care să fii mai organizat cu banii tăi, cu investițiile pe care le faci și, implicit, cu prioritizarea intereselor tale. Gestionarea bugetului sigur pe care îl ai lunar sau pe care îl obții periodic este văzut de unele persoane ca fiind o artă.

Dacă știi care sunt bazele sale și le modelezi în funcție de posibilitățile și interesele tale, nu mai este atât de greu. În primul rând, este nevoie să fii cât mai informat și să iei deciziile pe baza unor date aflate din surse cât mai sigure. În al doilea rând, odată ce vezi recenzia Pokerstars de pe casinos.ro, vei înțelege cât de important este să alegi și un operator licențiat, care să pună preț pe nevoile și preferințele membrilor săi.

Odată ce ți-ai stabilit prioritățile, ai la tine voința de a face o schimbare în bine și îți desfășori activitatea la agenția potrivită ție, va fi mai ușor să îți gestionezi avantajos investițiile. Iată câteva recomandări pe care să le ai în vedere, în acest sens.

Norocul și jocurile de cazino – Cum să ai de câștigat din gambling-ul online

Este adevărat că norocul nu poate fi stăpânit, el nu este deținut, însă șansele de câștig pot fi influențate. Norocul apare la un moment dat, iar pentru a avea cât mai mult timp la dispoziție, fără să faci investiții colosale, bugetul pe care îl ai disponibil, îl poți împărți cât să ajungă pentru mai multe partide sau sesiuni de joc.

Odată ce ți-ai divizat salariul și ai scăzut din suma totală cheltuielile lunare, datoriile și ai pus deoparte pentru economii sau alte activități, vei putea să vezi cât îți permiți să aloci gambling-ului. Pentru a te distra o perioadă îndelungată, optează să îți stabilești o miză cât mai mică, pentru că bugetul să-ți ajungă mai mult timp.

Au existat de-a lungul anilor mai multe câștiguri legendare, mai multe povești de succes venite “peste noapte”, însă este bine să fii cât mai realist. Cazurile respective sunt destul de izolate și nu poți să te bazezi pe posibilitatea că s-ar putea să ai același noroc. De ce să nu ai parte de reușite mai mici, dar constante, decât de unele mari și foarte rare? Cel puțin, mergând pe primul plan, știi că îți vei scoate cel puțin o parte din investiție și vei putea să joci iar suma respectivă. În al doilea scenariu, este posibil să te adâncești în probleme financiare într-un timp foarte scurt

Fiecare alegere are și consecințe, inclusiv când este vorba de jocuri de noroc. În această industrie, unele pot costa mai mult decât crezi, de aceea, înainte să iei o decizie finală, este bine să fii cât mai informat, să încerci să-ți construiești o tehnică de joc personalizată și să fii asumat. Pentru a bifa toate acestea, există mai multe aspecte de luat în vedere:

●      Fii vigilent și verifică dacă operatorul la care vrei să îți faci cont este licențiat de ONJN.

●      Alege o categorie pe placul tău, aflând cât mai multe informații despre jocurile respective, precum:

○      RTP (jocuri de cazino – slot, versiuni de ruletă, etc.)

○      Miza minimă / maximă acceptată

○      Tipurile de bilete și caracteristicile sale (loto / pariuri sportive)

○      Regulamentul pe care îl are

○      Cotele fiecărei alegeri (loto / pariuri sportive)

În plus, mediul online vine și cu alte plusuri care te pot ajuta să îți scazi investițiile, precum pachetul de bun venit și alte cadouri oferite prin programele de loialitate. Acestea conțin de cele mai multe ori, diverse beneficii extrem de utile, precum bani sau rotiri gratuite. Ele te vor susține prin diminuarea riscurilor și creșterea șanselor de câștig. Ai grijă însă, cele mai multe vor fi însoțite de câteva reguli și cerințe de rulaj, pe care trebuie să le respecți și îndeplinești.

Parcă jocul responsabil și gestionarea bugetului tău lunar, nu mai par concepte atât de abstracte, nu? Există diverse modalități prin care să-ți modifici șansele de reușită, trebuie doar să le cauți pe cele potrivite ție și vei avea mai mult de câștigat, decât dacă joci haotic, dezorganizat.

 

 

coral