Monica Davidescu a transmis un mesaj emotionant la 24 de ani de cand l-a cunoscut pe Aurelian Temisan.

Unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz este format, fara doar si poate, de Aurelian Temisan si Monica Davidescu. Cei doi sunt impreuna de 24 de ani, iar povestea lor de dragoste a inceput in 1995. Monica Davidescu era in primul an de facultate si prezenta un sepctacol. Destinul facea ca Aurelian Temisan sa cante la acel spectacol si s-o cunoasca pe cea care avea sa-i fie viitoarea sotie.

„Cam pe la ora asta, cu 24 de ani in urma, ne cunosteam la un spectacol. Am ramas impreuna in spectacolul vietii, si in culise si pe scena. Acum suntem trei . Si speram la cat mai multi ani impreuna. La multi ani noi!”, a precizat Monica Davidescu in mediul online.

Aurelian Temisan si Monica Davidescu au impreuna o fetita

Aurelian Temisan si Monica Davidescu au impreuna o fetita. Si se pare ca micuta Dora calca pe urmele parintilor.

”Fara sa vrea, fiind prea mica sa ramana singura acasa, a participat la cursurile de actorie pe care le predau la Acting Dream Academy. Usor, usor, a intrat in joculete, a invatat exercitii de vorbire, a invatat dansurile, a intrat in spectacolul creat special pentru copiii de la grupa si… iata cum, acum spune ca vrea sa fie actrita, ca mama. Evident, conteaza mult si influenta mediului. Ea ne insoteste foarte des la spectacolele noastre, stie sa respecte scena, stie sa pastreze linistea, nu ma deranjeaza cu nicio intrebare cand ma pregatesc pentru rol, cunoaste culisele, ajuta uneori la strangerea decorului sau a costumelor pana sunt eu gata sa plec acasa”, a marturisit Monica Davidescu pentru okmagazine.ro.

coral