Monica Pop a declarat, la România Tv, că întregul popor este în depresie din cauza pandemiei de coronavirus. Medicul oftalmolog îi îndeamnă pe români ca de sărbători fiecare familie să facă aşa cum consideră.

Monica Pop spune că tot poporul este în depresie din cauza pandemiei de coronavirus şi că „astăzi e bun un medicament, mâine nu mai e”.

„85 din 100 de pacienți s-au vindecat de boala asta. Boala, după părerea mea, există. O să vedem și la discuția despre vaccin. Sunt multe întrebări de pus.

De sărbători, fiecare familie trebuie să facă așa cum consideră că trebuie să facă. Este un popor în depresie. Astăzi e bun un medicament, mâine nu mai e. pe cine și cum să mai credem?

Eu nu cred că medicamentele acestea au făcut rău. Era normal să se facă un tratament, așa cum s-a putut”, a spus Monica Pop la România Tv. 

Monica Pop revine în scandalul vaccinului antiCovid. Ce trebuie să ştie oamenii înainte de a se vaccina

Monica Pop a precizat pe Facebook că oamenii trebuie să ştie care sunt contraindicaţiile vaccinului, care sunt efectele adverse şi dacă cei care au avut boala mai au nevoie de imunizare.

„CORECT INFORMATI?! PROSPECTUL?

OAMENII TREBUIE SĂ ȘTIE:

1. Care sunt CONTRAINDICATIILE acestui vaccin? Afectiuni, sarcină, vîrstă??!!

2. Copiii mici care sunt oricum supusi unei scheme cunoscute de vaccinare, au indicatie pt acest vaccin si cum interferă acesta cu celelalte din schemă?

Dr. Monica Pop: Care sunt efectele adverse cunoscute până acum
3. Care sunt efectele adverse cunoscute pană acum, in ce constau, cit durează si care este incidența lor?

4. Daca au fost unii pacienți reinfectati (dupa cum au afirmat unii specialisti), deci DACA BOALA NU DĂ IMUNITATE, VACCINUL DĂ? Pe ce perioadă?

5. Cei care au avut boala MAI FAC VACCINUL? La ce perioadă?

6. Cum putem convinge un pacient caruia i s-a declansat o alta afectiune dupa vaccinare că nu vaccinul este cauza? (e perfect posibil sa nu fie)

?  UN NE-VACCINAT NU ARE CUM SĂ FIE PERICULOS PENTRU CEI DIN JUR DACA SUNT VACCINATI!”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Monica Pop a fost atacată violent de către Cristian Tudor Popescu, care se întreabă dacă aceste campanii agresive nu afectează cumva siguranța națională.

„Însă sunt acești viruși bipezi foarte periculoși care dezinformează agresiv, ba chiar creează panică la nivel național. După părerea mea, este de discutat în ce măsură astfel de afirmații afectează siguranța națională.  De pildă, avem o declarație a unei doamne doctor, medic oftalmolog. Ce spune, la televizor, în văzul țării: „Vă mai spun încă o dată: peste 3 ani, face leucemie unul care face vaccinul și fac toți. Faceți copilului dvs vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare. Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, 5 ani”, a spus CTP.

 

coral