Monica Pop, cel mai cunoscut medic oftalmolog din Romania, vorbeste pe larg despre experientele sale profesionale care au marcat-o, dar si despre relatia cu sotul si fiica sa.

Monica Pop recunoaste ca a fost si este o persoana deloc usor de controlat, care a facut intotdeauna doar cum a crezut ca este mai bine. Aceasta sustine ca pana si mama ei, atunci cand s-a casatorit, l-a avertizat pe cel ce avea sa-i devina sot de felul ei de a fi. Si pentru ca meseria este cea mai mare iubire ei, Monica Pop declara ca mare parte din viata si-a petrecut-o in spital.

‘Noi nu am avut relatii de genul asta, sa ne impunem unul altuia ceva. El stia foarte bine ca eu lipsesc mult de acasa. A fost o perioada in care fiica mea era la o scoala privata si stim prea bine ca nu-i usor, salariile medicilor sunt foarte mici. Si faceam si cate zece garzi pe luna pentru a putea s-o tinem la scoala. Dar mie imi si placea, am fost si sunt indragostita de partea de urgenta a meseriei asteia’, marturiseste Monica Pop in cadrul emisiunii ‘Refresh by Oana Turcu’, de la Antena Stars.

Monica Pop s-a confruntat cu probleme la colon si a crezut ca este vorba despre ceva usor, insa a gresit si a regretat amarnic. „Avand niste simptome m-am diagnosticat singura cu colon iritabil. Oamenii se zbat sa isi faca meseria asa cum trebuie. Cand am ajuns intr-un stadiu… am facut peritonita si era.. in orice caz, era un cancer de col, o stare care dura de cel putin un an. Am gresit efectiv. O prietena imi spunea sa fac o radiografie. Simptomele cedau si era in regula, dar nu a fost un comportament asa cum ar fi trebuit sa fie. Am gresit si nu sfatuiesc pe nimeni sa faca asa! Niciodata, indidferent cine e’, a spus Monica Pop la Antena3.

coral