News Flash:

Monica Pop, mesaj dur pe Facebook in plina pandemie de coronavirus: ”S-a creat o isterie, o panica, toti vad si cauta numai covid!”

8 Aprilie 2020
1278 Vizualizari | 0 Comentarii

In plina pandemie de coronavirus, Monica Pop a transmis un mesaj dur pe Facebook. Medicul a rabufnit din cauza isteriei create de COVID-19 in randul populatiei si este revoltata de faptul ca oamenii mor si din cauza altor afectiuni.

”SPITALELE TREBUIE SA FUNCTIONEZE macar la 25% din capacitate! ALTFEL SE MOARE de ALTE BOLI MULT MAI MULT DECIT de covid!. BOALA NU ASTEAPTA!

A murit un tinar de 21 de ani din cauza unei afectiuni grave : pancreatita. Desi nu avea nici un simptom de covid, tot a fist suspicionat ! NU AVEA! Si daca ar fi avut, nu trebuia operat pina nu venea rezultatul?! S-a pierdut timp pretios, cu declaratii si teste!

S-a creat o isterie, o panica, toti vad si cauta numai covid! Si medicii sint oameni, cu simtaminte si temeri! Unii foarte curajosi, rezistenti, altii mai putin! S-a inoculat in asa hal situarea acestei afectiuni in fruntea celorlalte mii incit se vede in orice pacient un posibil infectat! E bine doar partial! Panica din sistem poate fi diminuata numai in situatia in care spitalele si policlinicile ar functiona macar la un sfert din capacitate, iar pacientii ar avea unde se se adreseze si ar putea fi tratati la timp! Ginditi -va la milioanele de programari aminate! Ce si cum va putea fi DUPA? Vor fi asteptari de ANI! DAR BOLILE NU ASTEAPTA!!! Iar teama pacientilor ca boala lor poate evolua prost si nu o pot controla si trata la timp, va secera multe minti si vieti! Agravarea bolilor, depresii, chiar sinucideri, asta va fi daca oamenii nu vor avea acces la sanatate! Frica de boala e foarte mare si face victime si in timpuri normale, se stie bine acest lucru! Si asa psihicul multor romani nu mai e strong de multa vreme!

Dar, daca se respecta corect toate recomandarile de protectie si daca au echipamente, , pericolul nu e mare pentru medici, personal si pacienti!”, a scris Monica Pop pe Facebook.

Pe teritoriul Romaniei au fost confirmate 4.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 460 au fost declarate vindecate si externate.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 33 queries | Mysql time :0.060969 (s)