Desi acum formeaza un cuplu cu Florin Pastrama, Brigitte Nastase a facut o dezvaluire incendiara la emisiunea „Ferma”, difuzata joi, 2 mai. Bruneta a marturisit ca a fost indragostita de Catalin Morosanu, cei doi avand o perioada la inceput cand erau destul de apropiati.

Morosanu a surprins pe toata lumea atunci cand Florin Pastrama s-a luptat cu Matei Negrescu, iar Brigitte a venit sa-si sustina iubitul. Morosanu nu s-a putut abtine si a spus:

„S-a intors Baba Cloanta si eu nu am mai spus nimic, a inceput imediat sa spuna: „Florin, te iubesc, Florin, asta are nevoie un barbat cand trage ca armasarul la hamuri, sa vina sa iti zica tie o voce, Florin, te iubesc!” Hai, ma, ma lasi?” a spus acesta, potrivit Ciao.ro.

Brigitte a divortat de Ilie Nastase in toamna anului trecut

Brigitte a facut furori in anul 2000, cand a fost desemnata Miss Top Model Romania. Mai mult de atat, ea a pozat pentru Playboy si era chemata sa prezinte mai ales colectii de lenjerie intima. La scurt timp, s-a casatorit cu omul de afaceri timisorean Octavian Sfat, dar acesta a murit in 2002.

Brigitte, pe atunci in varsta de 25 de ani, a devenit milionara, vaduva si cu un copil. De asemenea, ea a continuat afacerile primului sot. Brigitte s-a casatorit civil cu Ilie Nastase pe 17 iunie 2013 la Timisoara. Ceremonia religioasa a avut loc pe 9 iunie 2013, iar petrecerea s-a desfasurat la Poiana Brasov. La nunta le-au fost alaturi peste 300 de prieteni.

coral