Sorin Bontea si Razvan Fodor au terminat Drumul Comorilor pe primul loc, spre bucuria tuturor celor care au urmarit emisiunea Asia Express. Au fost doua luni grele, in care indragita echipa a trecut prin tot felul de provocari. Chiar daca la tv s-au vazut cateva momente din tot ce au trait ei in timpul show-ului, adevarata experienta a fost cu totul alta, din spusele lui Sorin Bontea.

Celebrul chef a facut primele declaratii despre castigarea concursului si despre ce a simtit pe Drumul Comorilor.

„Cand ajungi la 50 de ani te gandesti ca viata nu prea mai are cu ce sa te surprinda. Lucrurile sunt deja asezate la varsta asta si totul are cat de cat un curs firesc. Asta gandeam inainte de experienta Asia Express. Ce s-a intamplat dupa, e cu totul alta poveste!
Da, varsta chiar e doar o cifra si important e cum ne raportam noi la ce vedem in buletin.

Sa iesi din zona de confort inseamna sa incepi sa te cunosti cu adevarat. Asa am descoperit ca inca mai duc si duc bine!
In viata trebuie sa stii sa te bucuri de tot ceea ce traiesti, de orice experienta noua.

Iti va fi mai usor daca recunosti fata de tine ca sunt lucruri pe care nu poti sa le faci. Nu inseamna ca esti slab, dar nici faptul ca te vei incapatana sa tot incerci sa le faci nu te va face mai puternic. Doar va naste frustrari. Nu suntem toti la fel si asta e cel mai frumos lucru.

Umorul este esential in viata!

Cand am plecat din Bucuresti spre Manila nu credeam ca peste luni de zile voi scrie aceste randuri. Am plecat cu gandul de a ne bucura pe cat posibil de tot ce o sa ni se intample acolo. Si asa am facut. Da, a fost greu, infiorator de greu. Ne-au lasat uneori si nervii, ne-a durut spatele, ne-au durut picioarele, am lasat pe la asiatici vreo 9 kilograme din greutate, dar a fost ceva ce traiesti o data in viata.

E foarte adevarat ce se spune. Asia Express nu e doar o emisiune la tv. Asia Express a fost intr-adevar un Drum al Comorilor pentru ca a fost un drum catre noi insine.

Am castigat un prieten pe viata, baiatu meu, Razvan Fodor. Nu exista om mai potrivit alaturi de care sa fi plecat in aceasta aventura. As putea sa ii spun asta de 3 ori la rand, ca el asa s-a obisnuit sa ma auda.

Multumesc familiei mele care m-a inteles si m-a sprijinit. Dorul de ei a fost cea mai crunta bariera.
Multumim intregii echipe Asia Express care a trait pas cu pas aceasta cursa alaturi de noi. Ce se intampla in spatele camerelor este absolut spectaculos!.

In rest… Asia Express continua! Oferim traininguri pentru urmatorul sezon despre cum sa dormi in cele mai dubioase locuri. E o arta si asta…” a scris Sorin Bontea pe contul sau de Facebook. coral