Bianca Dragusanu a socat in primele episoade ale show-ului Asia Express, atunci cand, ajunsa in Sri Lanka, frumoasa vedeta a adresat cuvinte triviale, in mod repetat, pe tot parcursul drumului, atat la standurile cu mirodenii, cat si in alte locuri in care conditiile de trai erau practice inumane.

Andreea Balan a fost prima vedeta care a luat atitudine si, pe blogul personal, a scris o postare extrem de dura la adresa blondinei. “Ma uit la «Asia Express Romania». Imi place emisiunea, imi plac peisajele si tot ce descopar nou despre aceste tari, dar tare ma minunez de concurenti. Inteleg ca este foarte greu si stiu ce inseamna o competitie, dar nu ai cum sa injuri, femeie fiind, ca un birjar si nu realizezi ca o tara intreaga te va dispretui dupa”, au fost cuvintele cantaretei!

Bianca Dragusanu a injurat intr-un show de supravietuire! ”I-au facut o gluma proasta”

Atitudinea Andreei Balan a fost adoptata si de alte persoane publice, dar nimeni nu stie ce s-a intamplat cu adevarat in Sri Lanka. De ce Bianca Dragusanu a injurat intr-un asemenea show si nu s-a putut abtine, cel putin pentru a nu avea de suferit in privinta imaginii, acestea sunt intrebarile! In mod normal, a avut si diva motivele sale de a se comporta intr-un asemenea mod. Drept dovada, o apropiata de a ei a povestit, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, ce s-a intamplat, de fapt, la fata locului! ”Bia a fost provocata! Colegii i-au facut o gluma proasta si, dupa noua ore de drum, i-au inchis toaleta!!! Pur si simplu, nu au lasat-o sa se duca intr-un WC-ul civilizat, iar lucrul acesta, coroborat cu starea de oboseala si tensiunea acumulata, a dus la reactiile verbale necontrolate”, a dezvaluit prietena blondei!

coral