Formele apetisante și bine ieșite în evidență determină după sine multe, multe aprecieri și interes din partea celor din jur. Așa se întâmplă și pentru Giulia Sabrina, o tânără de 22 de ani din Brașov. Blondina este curtată de bărbați, însă aceasta are replică pentru fiecare.

Giulia Sabrina, o tânără de doar 22 de ani, din Brașov, a reușit să ajungă vedetă în mediul online datorită formelor apetinsate după care bărbații sunt atrași. Aceștia îi dau roată tinerei, însă blondina are mare grijă să aibă replica la ea de fiecare dată.

Tânăra a postat recent pe pagina sa de Facebook un mesaj dur, dar în același timp foarte comic adresat tuturor bărbaților care o claxonează pe stradă. Mesajul a stârnit numeroase controvese și rapid a făcut înconjurul internetului:

"Dragi bărbați, data viitoare când claxonați după mine precum niște ******* și vă coborâți geamul urlând după numărul de telefon , asigurați-vă ca mașina voastră valorează mai mult decât produc eu în câteva zile", a scris Giulia în postare.

Postarea a strâns sute de comentarii din partea celor care o urmăresc pe focoasa blondă, nu mai mult sau mai puțin de 100.000 de urmăritori pe pagina de socializare.

Fotografiile de pe contul său sunt incendiare, iar bărbații cu greu își pot dezlipi privirile atunci când le privesc. Aceasta câștigă sume uriașe din postările pe care le face zilnic pe contul său și pentru care masculii acordă mult timp și interes.

coral