Cornel Galeş s-a stins din viaţă duminică, 1 decembrie, în urma unui accident rutier, care a avut loc în Valencia, Spania, acolo unde locuia de aproximativ doi ani. Soţul Ilenei Ciuculete a murit supărat pe fratele lui, cu care nu vorbea de ani buni. Bărbatul se iubeşte cu Ana Maria Moldovan şi au împreună un băieţel.

Fostul impresar îi acuza pe cei doi că i-au ascuns moartea tatălui să, iar de atunci nu au mai ţinut deloc legătura, Marian nu a venit nici la înmormântarea celei care i-a fost cumnată. Cornel Galeş nu şi-a cunoscut nici nepoţelul, Ioana Maria Moldovan a născut în urmă cu doi ani un băieţel, Andrei Ioan.

„În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele. Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei.

De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti. De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu’’, mărturisea Cornel Galeş la Wowbiz.

„Se afla în depresie puternică de ceva timp”

La scurt timp după moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a fost văzut, în nenumărate rânduri, alături de blonda Viviana. Relația lor apropiată a născut, la un moment dat, și zvonurile că s-ar fi căsătorit, deși amândoi le-au negat cu vehemență.

Cu toate acestea, se pare că, în ultima vreme, lucrurile dintre cei doi nu stăteau prea bine. Potrivit unei surse apropiate cuplului, cu puțin timp înaintea tragediei în care Cornel și-a pierdut viața, între aceștia ar fi izbucnit o dispută aprinsă, care ar fi dus la despărțire.

”Se afla în depresie puternică de ceva timp, de când Viviana s-a despărțit de el și l-a dat afară din casa ei, l-a alungat ca pe un câine maidanez și acest lucru l-a distrus. Păcat de el, era tânăr”, a mai dezvăluit apropiata lui Cornel Galeș.

coral