Retinut sub acuzatia de omor, Dan Camarzan le-a povestit procurorilor ce anume l-a determinat sa-ti ucida bunica in varsta de 93 de ani.

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov au dispus, la data de 6 mai 2019, punerea in miscare a actiunii penale fata de Camarzan Dan Cristian  sub aspectul comiterii infractiunilor de omor in forma violentei in familie.

”La aceeasi data, inculpatul a fost retinut preventiv, incepand cu ora 17.20. La data de 7 mai 2019, inculpatul, aflat in stare de retinere, va fi prezentat, cu propunere de arestare preventiva, judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Brasov. Din referatul cu propunere de arestare preventiva a rezultat faptul ca, in dimineata zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viata bunicii materne, prin exercitarea de violente fizice, fapta fiind comisa in locuinta comuna.

 Cercetarile continua in cauza pentru lamurirea tuturor imprejurarilor de fapt si in vederea stabilirii raspunderii judiciare”, se arata intr-un comunicat remis de Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov.

coral