Alex Velea a declarat că, în cazul unui conflict militar în România, acesta nu ar vrea să participe la război. Velea a mărturisit că nu are de gând să își apere țara și dă vina pe mai mari lideri pentru situația tensionată din prezent.

Alex Velea a făcut mărturisiri controversate în ultimul podcast unde a participat și a vorbit despre refuzul de a-și apăra țara, în eventualitatea unui conflict militar în România.

Situația actuală îi determină pe români să își facă tot felul de planuri, astfel că și artiști s-au gândit pe ce cale o vor apuca dacă războiul din Ucraina se va extinde și în România. Chiar dacă multe vedete de la noi sunt gata să se lupte pentru pacea țării, Alex Velea este de cu totul altă părere.

Recent, cântărețul a fost invitat în podcastul lui Radu Țibulcă și a recunoscut că nu și-ar apăra țara pentru că statul nu face nimic pentru bunăstarea sa.

"Eu urăsc violența, urăsc războaiele. Pentru ce am lupta? Pentru ce am muri? Pentru patrie? Ce îți oferă patria ție? Nu aș vrea să mă duc la război, să fiu nevoit să mă duc la război. Sunt războaie făcute de bătrâni, în care mor tinerii", a declarat Alex Velea în podcastul lui Radu Țibulcă.

Cea mai mare frică a lui Alex Velea

Chiar dacă mulți se tem de război, Alex Velea a declarat că cea mai mare frică a sa nu are nicio legătură cu conflictele armate. El a povestit că se teme de reacția părinților lui, atunci când ei află o știre nepotrivită despre el.

"Cea mai mare teamă a mea a fost emoția părinților mei, ce simt, le stă inima dacă aud ceva rău de mine. Când am intrat într-un conflict, mă gândesc mereu la mama și la tata. Și dacă le spun că "Mâine la 5 mă înjură cineva", dar la 5 și 5 minute mă întreabă <<de ce te-a înjurat mamă respectivul>>. Le zic păi ți-am zis de ce, nu te mai uita.", a mai spus artistul în podcast.

coral