Recent, îndrăgita prezentatoare TV Simona Gherghe a dezvăluit că nu mai are voie să rămână însărcinată și nu mai poate avea copii, din cauza problemelor de sănătate. Vedeta născută în Iași a precizat că cele două sarcini în urma cărora i-a născut pe Ana și Vlad au fost dificile. Așadar, Simona Gherghe și soțul ei trebuie să se resemneze la ideea că nu vor mai avea alți copii.

Simona Gherghe este o femeie împlinită atât din punct de vedere profesional, având o carieră de succes, dar și familial. Ea și soțul său Răzvan Săndulescu au doi copii care le umplu inima de bucurie. Recent, prezentatoarea a precizat că familia lor va rămâne în această formulă, și aceasta deoarece ea nu mai are voie să rămână însărcinată.

Simona Gherghe nu mai poate avea copii

Prezentatoarea blondină trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Săndulescu, cu care are doi copii, o fetiţă şi un băieţel. Însă chiar dacă și-ar mai fi dorit să rămână însărcinată, vedeta nu mai face al treilea copil, din cauza problemelor de sănătate.

Vedeta a mărturisit pe rețelele de socializare că nu mai are voie să rămână însărcinată deoarece a avut două sarcini dificile. Prezentatorea TV de la Antena 1 este recunoscătoare pentru cei doi copii minunați din viața ei și susține că a fost destul de dificil să rămână însărcinată.

Nu, suntem în formula completa. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii”, a scris Simona Gherghe pe contul de socializare.

Mai mult, de când a devenit mamă, stilul de viață al Simonei Gherghe s-a schimbat radical, iar prezentatoarea TV a mărturisit că niciodată înainte să aibă copii nu se trezea dis-de-dimineață.

Mă gândeam la vechea Simona, pe vremea când nu aveam copii, și vă mărturisesc că pentru mine nu exista ora 8. Asta mă duce cu gândul la cât de diferiți suntem în anumite perioade ale vieților noastre”, a mărturisit Simona Gherghe.

Simona Gherghe este certată în continuare cu Lucian Viziru

În ceea ce privește activitatea profesională, în viața Simonei Gherghe a existat un moment care i-a atras antipatia unui artist cunoscut de la noi. Lucian Viziru a vorbit recent despre cearta pe care a avut-o cu Simona Gherghe şi susține în continuare că Simona, ca om de presă, nu ar trebui să gestioneze niciodată în acest mod scandalos situațiile.

M-a enervat, dă-o d%#*u de aici, de… M-au invitat la emisiune și eu le-am cerut… nu știu, 2.000 de euro sau ceva de genul ăsta, ca să cânt în emisiune. Când a ieșit pe post, m-a făcut Robbie Williams de România, că cine te crezi… Nu ai voie să ai, ca jurnalist, genul ăsta de remarci. Adică tu poți să fii imparțial și atât. Ea voia să vorbească despre… (n.r. – povestea dintre Lucian Viziru și Tania Budi). A fost o chestie care iar m-a… A fost ceva acolo, dar nu vreau să mai discut, nu mai contează.

Nu m-am împăcat cu Simona. A rămas însărcinată, nu știu de ce a ieșit din schemă. Oricum ce a făcut ea în direct… nu se face. Nu ai voie când ești om de presă să faci ce a făcut ea”, a declarat Lucian Viziru în podcast la Cătălin Măruță. coral