Una e mama, alta fiica. Mulți le confundă, deși le despart 21 de ani! Două femei din Anglia au făcut furori pe rețelele de socializare. Care este secretul frumuseții lor.

Mama și fiica seamănă atât de mult că cei care nu le cunosc spun despre ele că sunt surori. Cheryl, mama în vârstă de 41 de ani, susține că arată așa bine datorită fiicei, care o încurajează tot timpul să aibă grijă de ea. Sportul o ajută, de asemenea, dar femeia recunoaște că apelează și la unele proceduri estetice.

Una e mama, alta fiica. Mulți le confundă, deși le despart 21 de ani!

Cei care le văd pentru prima dată spun despre ele că sunt surori, în niciun caz mamă și fiică. Diferența dintre ele este de 21 de ani, dar amândouă arată incredibil.

Cheryl Jarvis are 41 de ani și provine din Bradford, West Yorkshire, Anglia. Ea are o fiică, pe Lauren, în vârstă de 20 de ani, despre care mulți cred că aceasta îi este soră, de fapt. Nici nu e de mirare de ce. Cheryl arată atât de bine la 41 de ani, că nimeni nu greșește când o confundă cu fiica ei.

Secretul frumuseții lor

Mama și fiica ei sunt amândouă fericite când aud toate aceste complimente, dar mama este cu atât mai încântată de laude, mai ales că are vârsta pe care o are. Cheryl, care lucrează ca manager de proiecte și antrenor personal, spune că reușește să se întrețină așa datorită unui regim strict la sala de fitness, de la care nu se abate, dar recunoaște că își face și injecții cu Botox.

Totodată, fiica ei o ajută întotdeauna cu sfaturi despre modă și machiaje, care o întineresc, de asemenea.

“Botox-ul m-a ajutat. Fac această procedură de trei ani deja, cu un an de pauză din cauza COVID-19 și a lockdown-ului”, a mai spus Cheryl, potrivit Daily Mail.

  coral