O clujeancă a postat mai multe fotografii în care arată dezastrul din Munții Apuseni. Zona este plină de gunoaie și de vină ar fi locuitorii din satele din jur.

„Am trăit, am văzut, si nu am crezut. Mereu am considerat ca vinovatii sunt turistii, insa ei sunt doar..vinovatii fara vina. Adevaratii vinovati sunt locuitorii satelor din amonte, care chiar si acum, in era evolutiei, tehnologiei, a salvarii, ei merg pe acelasi principiu ca si acum sute de ani: ce nu vad, nu ma doare.

Si uite asa continua sa isi arunce mizeria de pe langa casa sau cea din traista cand merg la cules (ciuperci, fructe…animale, lemne, etc) direct in parau, sau pe malul lui, sau intr-o rapa, si puff, A DISPARUT. Nu, frate, nu a disparut. S-a adunat mai jos putin, in munti de mizerie.

Si stiu ca degeaba pomenesc de cei cativa oameni adevarati care strang dupa tine, ca tu esti neandertal (adica subdezvoltat) si te umfli in pene ca cineva “te slugareste”. Esti ultima persoana la care se gandesc cei care igienizeaza natura, crede-ma. Adica, scuze…se gandesc. Un singur lucru: Garda de Mediu ka-ching!”, a scris Anna Szilagyi FS pe Facebook.

coral