Odata cu venirea noul an, Kanal D s-a pus pe schimbari si urmeaza o mutare- bomba. Ilinca Vandici a fost inlocuita de la emisiunea “Fan Arena”, pe care o modera impreuna cu Vladimir Draghia, iar cea care ii va lua locul este chiar Lili Sandu, fosta concurenta la Exatlon 2. Din cauza faptului ca Ilinca a reinceput filmarile pentru ”Bravo, ai stil!”, turcii s-au vazut nevoiti sa caute pe altcineva, deoarece vedeta nu poate face fata la ambele emisiuni.

Prin urmare, s-a cautat o noua colega pentru Vladimir Draghia. Iar cea mai buna si mai la indemana varianta a fost Lili Sandu. Vedeta cunoaste foarte bine show-ul Exatlon, deoarece a fost concurenta in Republica Dominicana, dar a avut posibilitatea sa testeze reactia fanilor si din postura de coprezentatoare temporara a emisiunii „Fan Arena”, anul trecut.

A inlocuit-o temporar pe Ilinca Vandici, anul trecut

„Va intrebati de ce ma aflu eu aici? Prietena mea, Ilinca Vandici, lipseste motivat si m-a rugat sa-i tin locul pana saptamana viitoare. Sper sa ma descurc cat mai bine si sa aveti rabdare cu mine, mai ales ca ma aflu intr-o postura inedita, de a comenta emisiunea la care am participat”, spunea, in urma cu doua luni, Lili Sandu.

Singura situatie oarecum neplacuta pentru Lili este ca va concura la audienta cu iubitul ei, fotomodelul Silviu Tolu, care s-a inscris la „Ferma”, emisiune difuzata de PRO TV. Un reality-show la care a participat si ea, intr-unul din sezoanele trecute.
Incepe Exatlon 3, din 12 ianuarie

„Exatlon”, cel mai asteptat si intens reality al momentului isi arunca din nou in lupta Faimosii si Razboinicii, odata cu inceperea celui de-al treilea sezon al show-ului! Din 12 ianuarie, de la ora 20:00, patru zile pe saptamana, de sambata pana marti, telespectatorii vor trai la maximum emotiile competitiei alaturi de noii concurenti, fie ca acestia vor fi in echipa albastra sau in cea rosie.

Sportivi care au adus numeroase medalii Romaniei sau pur si simplu pasionati de sport, in toate formele lui, vor face spectacol pe traseele din Republica Dominicana si se vor lasa descoperiti de milioanele de fani ai show-ului, atat in competitia cu rivalii din echipa adversa, dar si in momentul in care nu mai exista Faimosi si Razboinici, ci doar o singura echipa, luptand sub drapelul Romaniei. Spiritul de competitie va ajunge la un alt nivel, meciurile internationale, de aceasta data cu echipa Exatlon Ungaria, dar nu numai, anuntandu-se cu adevarat epice.

coral