Stai acasă și ascultă muzică! Iulius Mall Cluj și Filarmonica de Stat Transilvania îți oferă un recital virtual, pentru că suntem alături de tine, oriunde. Luni, 20 aprilie 2020, de la ora 19.00, îmbracă hainele de gală și lasă-te vrăjit de ritmurile clasice! Muzica ne reunește, chiar și din izolare.

Știm că iubești muzica, concertele în Iulius Parc, timpul petrecut alături de prieteni și libertatea. Și nouă ne este dor de voi!  În a doua zi de Paște, venim noi la tine, cu un recital online al Filarmonicii de Stat Transilvania. Pe 20 aprilie 2020, de la ora 19.00, Classic INSIDE/OUT se vede pe Facebook Iulius Mall Cluj-Napoca. Este modalitatea prin care interacționăm cu voi, muzica fiind liantul, oriunde v-ați afla.

Recitalul live va fi susținut de artiștii Filarmonicii de Stat Transilvania, Mihai Damian și Radu Cîmpa.  „Bella ciao”, „What a Wonderful World”, „Dust in the Wind”, „Imagine”, „Lucruri simple”, „Hallelujah” sunt melodiile care vă vor încânta și ne vor aduce mai aproape unii de ceilalți.

Classic INSIDE/OUT este un concept al Filarmonicii de Stat Transilvania, care s-a născut din drag de muzică și dor de public. Este o serie de recitaluri live, oferite vouă, din izolare. În fiecare marți și vineri, de la ora 19.00, melomanii se pot întâlni cu muzicienii, în cadrul unui eveniment online.

Setează alarma pentru luni, ora 19.00! Intră pe telefon, tabletă, laptop și ascultă Classic INSIDE/OUT pe Facebook Iulius Mall Cluj-Napoca, pentru că muzica ne unește!

coral