Sa vezi si sa nu crezi! Ne aflam in plina pandemie de coronavirus, iar autoritatile ne roaga sa respectam masurile impuse, pentru a stopa raspandirea virusului si la alte persoane. Dar, ce se intampla cand jandarmii ”dau” pe strada de un barbat care presupune ca s-a nascut in 2018!?

Pe strazile sectorului 4, jandarmii au legitimat un barbat, insa legitimarea s-a lasat cu rasete si chiar o trimitere la Spitalul de Psihiatrie Obregia pentru un consult de specialitate.

Odata oprit si rugat sa se legitimeze, barbatul a scos din buzunar un ”act de identitate” de dimensiunea unui permis de conducere pe care scrie ”Suveran”, data nasterii fiind 2018. Chipurile, actul ar expira in anul 3119. Inversunat, barbatul nu a vrut sa se legitimeze cu identitatea reala, iar jandarmii au solicitat un echipaj de ambulanta pentru ca barbatul sa fie dus la Obregia.

Ce transmit autoratitile

„A refuzat legitimarea motivand ca este suveran

Marti, 21 aprilie, in jurul orelor 18:30, pe raza Sectorului 4, jandarmii din cadrul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, au depistat un barbat care a incercat sa se legitimeze cu un document intitulat “ENTITATEA SUVERANA INDIVIDUALA EXEMPT”.
Documentul nu este, conform legislatiei in vigoare, prevazut ca act de identitate valabil pentru legitimare.

Persoana in cauza a refuzat in mod repetat sa dea detalii pentru stabilirea identitatii, mentionand faptul ca este suveran si ca nu recunoaste institutiile statului, fiind condus la sediul sectiei de politie competenta teritorial, pentru continuarea verificarilor.

Din cauza comportamentului deviant pe care-l manifesta, a fost solicitat un echipaj de ambulanta care l-a transportat pe barbat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”, pentru un consult de specialitate.

Cu totii am observat ca, in aceasta perioada, vedem jandarmi in spatiul public, verificand respectarea ordonantelor militare in vigoare. Pe aceasta cale, facem apel la cetateni sa coopereze cu fortele de ordine, sa raspunda prompt solicitarilor acestora si sa inteleaga ca suntem in strada pentru siguranta tuturor”, transmit autoritatile.

coral