La scurt timp dupa ce s-a aflat cati lei primeste in fiecare luna Alexia Eram de la mama ei, Andreea Esca, a iesit la iveala un alt amanunt neasteptat din viata frumoasei tinere. Este vorba despre telefonul mobil pe care si l-a cumparat relativ de curand si pentru care a platit o suma considerabila. Smartphone-ul a fost folosit pentru prima sedinta foto a fiicei prezentatoarei TV din Paris.

Ce telefon mobil are Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Cati lei costa

In varsta de 19 ani, Alexia Eram are un Huawei P30 Pro care costa in unele magazine 4.299 de lei. Fiica Andreei Esca a fost la lansarea smartphone-ului, care a avut loc in Paris la inceputul primaverii. Ulterior, ea a facut un vlog pe canalul sau de YouTube, unde a dezvaluit care sunt caracteristicile care ii plac cel mai mult.

“Am putut sa experimentez un nou telefon genial, chiar genial. Face niste poze absolut superbe, zici ca sunt facute cu aparatul foto si are niste moduri geniale: Night Mode, Portrait Mode, face culorile mai intense, este absolut, absolut genial. (…). Eu il am asa, pe alb… e un alb crimatic sa spunem asa. (…)”, a spus Alexia Eram in vlogul pe care l-a facut in timpul celor trei zile cat a stat in Paris si pe care il puteti urmari dupa ce dati click pe vide0-ul de mai jos.

Alexia Eram formeaza un cuplu cu Mario Fresh

Alexia Eram si Mario Fresh traiesc o frumoasa poveste de iubire de mai bine de doi ani; mai exact, ei formeaza un cuplu din 30 iulie 2016. Artistu este “fiul adoptat” de Antonia si Alex Velea. Pe numele din buletin Mario Galateanu, el si Lino Golden au trait timp de trei ani in aceeasi casa cu indragitul cuplu din showbiz.

coral