News Flash:

În plină caniculă, locuitorii din Feleacu stau de zile bune fără apă, deși au facturile plătite la zi

4 Iulie 2022
369 Vizualizari | 0 Comentarii
Locuitorii din Feleacu stau fara apa in plina canicula

Chiar dacă au facturile plătite la zi și nu există întârzieri, locuitorii comunei Feleacu, practic lipită de Cluj-Napoca, nu au apă de mai bine de 4 zile, și asta în plină caniculă.

”În luna iunie a.c. cumulat au fost 7 zile în care nu am avut deloc apă curentă + 4 ZILE DIN LUNA IULIE!!!. Începând cu aproximativ mijlocul lunii iunie, au fost 3 întreruperi totale de apă a câte 2 zile (prima întrerupere), 3 zile (a 2-a întrerupere) și 5 zile (cea de-a 3-a întrerupere care persistă și până astăzi). De fiecare dată am sunat la dispecerat și i s-au invocat diferite motive (ba că își udă oamenii grădinile, ba că rezervorul nu mai face față, ba că este o avarie). Oare în anii trecuți nu se udau grădinile? Și nu a fost niciodată problema aceasta. Se dau autorizații pe bandă rulantă de la apă pentru casele noi construite, cu toate că rezervorul/ bazinul actual nu mai face față. Se încasează bani din autorizații și noi cei din comuna Feleacu suntem lipsiți de un bun atât de indispensabil pentru care noi plătim și pentru care avem un contract încheiat cu Compania de Apă Someș S.A. Conform contractului ei trebuie să ne furnizeze apă în fiecare zi 24/24. Este de datoria lor să se asigure că bazinele sunt pline și că nu vor fi întreruperi masive de apă. Bazinele trebuie dimensionate având în vedere extinderea comunei. Dacă se consumă mult, înseamnă că se și încasează mult.

DE JOI (30.06) ȘI P NĂ ASTĂZI INCLUSIV ACUM (04.07) NU AM AVUT UN STROP DE APĂ!!!! Deși unii din vecini aveau apă, la noi nu este nici măcar o picătură!!! Unii au apă prin cădere, alții prin pompare și dacă ai ghinionul să ai casa mai sus poziționată și să fi racordat la sistemul de apă prin cădere, aia e...rămâi zile întregi fără apă. Nu poți spăla haine, vase. Facem dușuri pe la cine apucăm în Cluj-Napoca în oraș. O comună atât de apreciată ca și Feleacu, dar cu probleme de infrastructură majore. Ca să nu mai zic că aproape în fiecare pică și curentul.....

Am făcut mai multe sesizări atât companiei de apă, cât și Primăriei Feleacu. Însă nimeni nu face nimic”, arată Diana L. pentru Stiri de Cluj, care dă vina pe Compania de Apă Someș S.A și Primăria Feleacu pentru că nu rezolvă problema. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1375 (s) | 33 queries | Mysql time :0.050825 (s)