Andi Moisescu este implicat într-o campanie de strângere de fonduri pentru refugiații ucraineni, dar soția lui, Olivia Steer, nu crede că Putin este atât de sângeros. 

”Sâmbătă, oamenii au făcut o minune.

Mulți dintre ei nu s-au văzut, dar efortul lor a făcut posibil un miracol.

Oamenii s-au adunat să ajute alți oameni, pe care, cel mai probabil, nu-i vor cunoaște niciodată.

Tuturor celor care au cumpărat bilete, au donat prin SMS, au venit pe Arena Națională, au înfruntat frigul, tuturor artiștilor, tuturor celor care nu s-au văzut, dar au petrecut 4 zile și 4 nopți pe arenă, pentru a monta și demonta scena, cu tot echipamentul aferent, tuturor celor care s-au ocupat de emisie, de managementul scenei și al spectacolului, de organizare, în general, miilor de voluntari români care îi ajută pe ucrainenii afectați de acest război blestemat, tuturor celor care au sprijinit evenimentul "We are one", le mulțumesc și le transmit admirația mea profundă.

Prin tot ceea ce au făcut ne-au redat speranța că am putea trăi într-o lume mai bună. Pe care chiar ei au puterea să o schimbe în bine.

Onorat și recunoscător, încă emoționat de tot ceea ce am văzut și am simțit, aș vrea să le mulțumesc tuturor pentru puterea acestui exemplu minunat.

Toate încasările obținute în urma evenimentului au fost donate către Crucea Roșie Română”, a scris responsabil Adi Moisescu. 

Soția acestuia pune în dubiu atrocitățile războiului, mergând pe linia propagandei Kremlinului

 ”Nu vă mint: de la actualitatea asta geo-politică, atât de imprevizibilă, m-a luat somnul. Când se anunță, finally, invazia extratereștrilor, vă rog eu mult, să mă trageți de mânecă sau să mă treziți, dacă am adormit, ca să râdem bine cu toții”, a postat Olivia Steer.

  coral