News Flash:

În timpul grevei CFR, un clujean a dus un copil grav bolnav și pe mama acestuia până la Iași

29 Decembrie 2021
1045 Vizualizari | 0 Comentarii
n timpul grevei CFR un clujean a dus un copil grav bolnav i pe mama acestuia p n la Ia i

În cursul zilei de 20 decembrie pe la ora 12, Bo primește telefon de la o mămică disperată: era în gară la Cluj, cu copilul proaspăt externat, trebuia să se întoarcă acasă, la Iași, și tocmai aflase că nu circulă niciun tren, nu se știe până când, că e grevă generală spontană la CFR.

Mamă, singură, într-o gară, în miez de decembrie, cu un copil cu diagnostic grav, la 418 km distanță de casă, într-un oraș în care nu cunoștea pe nimeni, grevă generală la CFR, probabil nici Dumnezeu nu știa pentru cât timp.

Bo, care era în Brașov, a anunțat imediat pe grupul de voluntari șoferi de suflet că e nevoie să ducem o familie, din Cluj, în Iași. În următoarele cinci minute, au răspuns doi șoferi de suflet: unul din Pitești, altul din Galați. Doar că ambii puteau ajunge abia mâine dimineață în Cluj. După alte cinci minute, un al treilea, din București, se oferă să meargă el astăzi. Și această variantă presupunea (prea) multe ore de așteptare – exclus, pentru o mamă cu un copil grav bolnav, blocată într-o gară, în decembrie, anunta Asociatia Magic

”Verificăm la MagicHOME-urile din Cluj: toate pline, abia mâine încep să se elibereze. Când ne pregăteam să dăm strigare după vreo cazare, printre partenerii din MagicHELP din Cluj, apare un nou mesaj pe grupul șoferilor de suflet: ”Pot eu, mă îmbrac într-un minut și pornesc spre gară”. De data aceasta era un voluntar din Cluj. Toate astea s-au întâmplat în 15 minute. Deja la 12,45 șoferul de suflet preluase mămica și copilașul din gară și porniseră la drum spre Iași” au mai spu s cei de la Asociatia Magic.

Abel Samuel Moldovan se numește șoferul de suflet, a ajuns în Iași la ora 22.00 , a lăsat familia în siguranță acasă, la 22.20 a ajuns la Home Iași iar la ora 3.00 noapte spre zori a plecat la drum spre Cluj, sa fie prezent si la serviciu.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1345 (s) | 33 queries | Mysql time :0.048433 (s)