Narcisa Guta a trecut printr-o serie de transformari in ultimii ani. In timp ce Nicolae Guta, barbatul pe care l-a iubit atat de mult, a lasat-o in repetate randuri pentru alte femei mai tineri, acest lucru nu a demoralizat-o. Ba chiar dimpotriva.

In paralel, Narcisa a facut un efort in a tine pasul cu domnisoarele mai tinere, iar acest lucru a insemnat mai multe vizite la estetician.

 Mai intai a slabit, apoi si-a pus implanturi mamare, acid in buze, insa transformarea finala a avut loc abia acum.
Narcisa a recurs la un lifting facial care i-a subtiat si i-a ridicat pometii, si-a bagat si mai mult acid pentru a masca ridurile, buzele le-a mai marit „cu un numar” si, bineinteles, si-a rugat stomatologul sa-i puna fatete.

Schimbarea este una radicala si, desi este vizibila interventia esteticianului, Narcisa pare mult mai intinerita.

„Esti frumoasa, tine-o tot asa!”, „Tot femeia lui Guta ramai….tot la tine vine”, „La trei copii arati bomba! Cristina e varza la un copil. Bravo tie, Narcisa te apreciezi ca femeie! Pupici”, sunt cateva din complimentele primite de fosta sotie a lui Guta.

Fosta sotie a lui Nicolae Guta se relanseaza in muzica si are sfaturi pentru tinerele fete, care se gandesc la maritis. ”Fetelor, sa va casatoriti cu un barbat bogat, oricum toti inseala. Mai bine sa plangi in lux, decat in sant”, a notat Narcisa Guta cu umor.

In plus, Narcisa si-a informat fanii ca urmeaza sa lanseze o noua melodie, ce se doreste hit, tot in colaborare cu Desanto, cel cu care inregistrase acum cativa ani si prima piesa, care a adunat aproape un milion de vizualizari pe Youtube.

coral