“Coana Chiva” se simte hartuita dupa decesul sotului ei, dupa cum reiese dintr-o postare a actritei Natasa Raab. „Unele fiinte fac rau, chiar daca nu au nimic de castigat din asta! Lasati-mi sotul sa se odihneasca in pace si pe mine cu durerea mea!” Oamenii sunt ciudati”, a rabufnit cea care a devenit cunoscuta datorita personajului Coana Chiva din reclame. Raab a primit mai multe mesaje nepotrivite, pe care nu le-a aratat nimanui, dar in urma carora sufera.

“Coana Chiva” se simte hartuita dupa decesul sotului ei: “Nu luati in seama pe cei rai”

“Nu luati in seama pe cei rai. Dumnezeu sa va dea putere si sa va aline sufletul!!! Lumea este rea… Cu atat mai mult ca are gura… Si aia rea!…Sincere condoleante eu nu inteleg lumea asta ce tot se baga si vb aiurea mai bine ar vedea gunoiul din ochii lor Sanatate multa Dna Natasa sper sa va reveniti un pic cat de cat dupa aceasta tragedie va iubesc si ca imbratisez! Baga ignor! Necazurile sunt multe si lasa-le celor care n-au loc de tine! Nimeni nu te poate ajuta decat Doamne-Doamne!”, au reactionat amicii Natasei Raab.

“Coana Chiva” se simte hartuita dupa decesul sotului ei: „M-a lasat a nimanui”

Val Gutul, sotul Natasei Raab, a murit pe 14 septembrie, dupa ce luptase o lunga perioada cu un cancer la vezica. La cateva zile dupa deces, Raab a scris pe facebook: „Iertati-ma, dar simt ca innebunesc daca nu vorbescu cu voi despre el”. ”Am ramas singura, Doamne. Sotul meu, prietenul de o viata, m-a lasat a nimanui. Vreau sa mor si eu. Avea doar 66 de ani”, a scris actrita dupa decesul sotului.

Natasa Raab a marturisit care au fost ultimele cuvinte ale sotului ei: “Imi spunea ca de foarte multe ori i-am reprosat ca nu am infiat pe cineva. El avea oricum un baiat si tinea foarte mult la el, dar imi spunea “Tu esti copilul meu si eu sunt copilul tau”. Intotdeauna, cand se spala pe par, eu ii spuneam ca are ochii ca niste stelute albastre. E baiatul meu cu stelute albastre. Imi pare tare rau! Despartirile sunt nedrepte!”.

coral