Nelson Mondialu a fost părăsit de Liana, mama fiului său Livian. După o relație de 25 de ani, femeia a pus punct, simțindu-se, se pare, sătulă de criticile bărbatului. Ea a părăsit locuința conjugală de aproximativ o săptămână.

Nelson Mondialu a fost părăsit de celebra Liana, femeia care i-a fost alături în ultimii 25 de ani. Femeia n-a mai suportat comportamentul acestuia și a părăsit domiciliul conjugal.

Totul ar fi început după o ceartă la o cină în familie, când Nelson s-a arătat nemulțumit de mâncarea gătită de Liana.

”Ăsta ar trebui să trosnească… nu-i fript! Nu-i fript deloc! Să vezi c-o să-mi fie și rău! M-aș despărți de ea acum! Voi vă dați seama? (râgâie) Nu știi să faci, degeaba te uiți! Data viitoare ți-l iau și ți-l arunc pe fereastră! Nu știu cine te învață așa. Pe masă nu pune nimic. Nu pune un șervețel… Hai, ia farfuria de aici… Am cu ea 26 de ani de calvar. Uite cum se uită la mine!… Unde mergi?”, a spus Nelson atunci.

Liana n-a mai suportat comportamentul și criticile permanente ale lui Nelson Mondialu și a părăsit apartamentul din Cluj. Femeia a plecat duminică de acasă și până în acest moment nu s-a întors. Nelson a mers la poliție să reclame dispariția de la domiciliu a acesteia însă a fost informat că nimeni nu o poate obliga pe femeie să revină acasă. Liana și Nelson nu sunt căsătoriți legal. Ei trăiesc în concubinaj de peste 25 de ani. În plus, Nelson a recunoscut că cei doi băieți pe care i-au crescut împreună nu sunt făcuți cu el.

Recent, Nelson a postat un videoclip puțin diferit față de celelalte pe care le-a postat până acum pe contul său de Youtube. Bărbatul a transmis un mesaj dur pentru „bombardierii virtuali”, care îl critică zilnic. 

„Deagaba îmi spui mie că mă iubești, dacă corazonul tău bate pentru altcineva. Degeaba îmi spui mie „Trăiască familia ta”, dacă tu te uiți după buzunarul tău. Ăștia care intrați și comentați aiurea de mine, eu vă dau clasă și în casă și afară. Vă plimb cu covrigul și tot eu îl mănânc. Toți sunteți bombardieri, de unde atâta șmecherie?”, a spus Nelson Mondialu, în ultimul său videoclip postat pe Youtube.

Liana nu i-a răspuns nimic, și-a făcut bagajele, și-a luat toate hainele și a plecat din casă. De față a fost și Livian, care l-a avertizat pe Nelson că mama lui nu glumește! ”Vezi că și-a făcut toate bagajele”, i-a spus Livian tatălui său.

”Nu-s curios. 25 de ani mi-a mâncat tinerețea. Pentru o bucată de maioș și-a luat toate hainele și a plecat. Maioș sau ce, acum nu știu! Aici e maioș… A luat hainele și s-a dus. Din seara asta sunt disponibil. Sunt singur, sunt disponibil… Ai și tu o vârstă decentă, 20-25 de ani. Până în 30… N-ai mustață, n-ai păr pe tine, n-ai crengi în cap”, a glumit Nelson Mondialu.

Gluma s-a îngroșat, căci la o săptămână de la aceste discuții, Nelson Mondialu se arată total îngrijorat.

„Mi-a luat banii, m-am despărțit de ea pentru un caltaboș, acum câteva zile a ascuns, mi-a luat toți banii din casă, 57.000 de euro. Mi-a luat aurul, un kilogram jumătate. ”, a mărturisit recent Nelson Mondialu coral