Începe un nou an școlar! Nerăbdători sau nu, este startul ce resetează etapele dezvoltării copiilor, cu noi comportamente, pasiuni, așteptări de la ei și de la cei din jur, dar și cu noi personalități, pe care și le exprimă în cele mai surprinzătoare moduri. Mai dezinvolți, mai siguri pe ei și mai curajoși. Sunt tânăra generație, sunt new kids on the block. Noi începuturi vin cu noi surprize la Iulius Mall Cluj, unde pregătirile pentru școală aduc premii de împărțit cu prietenii și colegii.

Simți că începutul noului an școlar este prilej de schimbare? Te inspiră pentru a da refresh garderobei, astfel încât să te reprezinte așa cum ești, te încurajează să cauți rechizitele și accesoriile care să te ajute să te dezvolți în cea mai bună versiune a ta, te provoacă să-ți urmezi pasiunile, indiferent dacă sunt orientate spre sport, muzică, artă sau doar amuzament? În magazinele Iulius Mall Cluj găsești răspunsul. Ai la dispoziție o varietate de branduri fashion și sport din care să-ți alegi outfit-urile cool prin care să-ți exprimi personalitatea, librării și magazine care deslușesc universul cunoașterii și-ți devin parteneri în educație, gadget-urile care transformă studiul într-o experiență interactivă, restaurante și cafenele unde te poți reconecta cu ceilalți colegi și multe alte oportunități să fii TU cu adevărat.

În plus, ți-am pregătit și premii în valoare de 15.000 de euro! Astfel, până pe 6 septembrie 2022, dacă faci o achiziție de minimum 300 lei, pe un singur bon fiscal, de la un magazin din mall, altul decat hipermarketul Auchan sau ai un bon de 300 lei de la hipermarketul Auchan și încă unul de minimum 150 lei, de la un alt magazin, câștigi pe loc giftcard-uri. Tot ce trebuie să faci este să vii cu bonurile la centrul de premiere din zona Massimo Dutti, în ziua în care ai făcut achizițiile. Premiile oferite de Iulius Mall Cluj te invită să iei masa cu prietenii sau colegii la Salad Box, Cartofisserie sau la restaurantul Marty, să mergi la noi sesiuni de shopping la Bianco Nero, să-ți completezi ghiozdanul cu rechizite de la IPB sau Auchan, să-ți iei noi accesorii pentru telefonul tău de la Premium Cell sau Contakt și gadgeturi de la Altex. Pentru mai multe detalii, poți consulta regulamentul campaniei, disponibil pe site-ul Iulius Mall Cluj.

New kids on the block get ready to go back to school with Iulius Mall Cluj!

coral