Gigi Becali, la DNA! Patronul FCSB a fost chemat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie. Becali a dorit sa ofere o declaratie in momentul in care a intrat in sediul DNA, pentru a evita specualatiile.

Gigi Becali a venit, miercuri, la pranz, la sediul DNA. Patronul FCSB a explicat ca sosirea sa la Directia Nationala Anticoruptie nu are legatura cu vreo acuzatie.

”Am fost chemat pentru a ridica o ordonanta de clasare pentru niste declaratii pe care le-am facut in 2014. Nu stiu despre ce e vorba. M-au intrebat daca vreau sa vin eu sa iau ordonanta sau daca sa mi-o trimita prin posta si am venit eu. Nu vreau sa se speculeze ca am facut eu nu stiu ce, am venit doar pentru ordonanta asta”, a spus Gigi Becali, in fata reporterilor.

Conform informatiilor oferite de Antena 3, Gigi Becali a venit relaxat, imbracat in trening, si nu se teme ca procurorii l-ar putea pune sub acuzare.

Cel mai probabil, ar putea fi vorba despre o declaratie pe care Becali a facut-o in dosarul lui Puiu Popoviciu. La acea vreme, Gigi Becali a fost acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea infractorului pentru ca spunea ca nu isi mai aminteste cu exactitate denuntul pe care il facuse in dosarul ”Ferma Baneasa”.

Gigi Becali a preferat sa vina singur la intalnirea cu procurorii, fara sa fie insotit de avocati.

coral