O mamă este cercetată pentru că și-a înjunghiat copiii de 6 și 8 ani. Femeia a dat prima dată vina pe socru, dar cercetările făcute au stabilit altceva. 

În 21 aprilie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej au fost sesizați de către o femeie 31 de ani, din comuna Bobâlna, cu privire la faptul că la domiciliul său a avut loc un scandal.

În casă au fost găsiți femeia și doi minori de 6, respectiv 8 ani. Femeia a strigat și l-a acuzat pe socru că i-a înjunghiat pe cei doi copii. 

Ca urmare a verificărilor primare efectuate, s-a stabilit faptul că cei trei ar fi suferit multiple leziuni la nivelul corpului, respectiv plăgi provocate cu un obiect tăietor-înțepător. 

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al ambulanței, femeia alături de cei doi minori fiind transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Dej, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. 

În cauză, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Cluj, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, continuă cercetările în vederea lămuririi tuturor aspectelor în care s-a produs evenimentul.

Se pare că mama e cea vinovată și că voia să se răzbune pe socru, scrie dejeanul.ro.

”Cu toate ca ranile provocate copiilor au fost superficiale, sunt in zone vitale, astfel ca se fac cercetari pentru tentativa de omor. Minorii aveau taieturi de cutit si pe maini, semn ca au vrut sa se apere. Mai apoi, femeia s-a injunghiat in abdomen si le-a spus politistilor ca autorul faptei este socrul ei. Barbatul a spus inca de aseara ca toata ziua s-a aflat cu treaba la o stana din zona, lucru confirmat de mai multi sateni alaturi de care a fost la stana respectiva”, scrie publicația din Dej.

coral