CFR Cluj a pierdut duelul cu Sivasspor cu scorul de 0-1, în a doua rundă a grupelor UEFA Conference League.

Ardelenii sunt pe locul trei în clasamentul grupei G, cu un singur punct obținut din două meciuri, în timp ce Sivasspor este pe locul doi, cu patru puncte. Liderul grupei este Slavia Praga, care s-a impus în fața lui FC Ballkani cu scorul de 3-2.

Ardelenii au cerut lovitură de la 11 metri în minutul 6, când Ciftci a căzut în interiorul careulu, iar un balon a părut că l-a atins pe mână. Arbitrul a decis să nu acorde penalty.

Prima ocazie importantă a trupei lui Dan Petrescu a venit în minutul 14, când Yeboah a centrat din flancul drept până la Janga care a trimis spre poartă, însă balonul a fost respins în afara terenului.

Cel mai greu job din univers: să fii astronaut. Urmărește 12 oameni simpli care încearcă să fie acceptați în spațiu. Pe Digi World și Digi Online, de la 22:00!

Cea mai mare ocazie a ardelenilor a venit în minutul 25, după o centare a lui Deac de la colțul terenului. Yeboah a reluat cu capul în bara laterală. Mingea a ricoșat până la Muhar care a trimis cu capul, însă mingea a fost respinsă de pe linia porții. Ardelenii au cerut penalty pentru un henț comis de un fundaș advers, însă nici de această dată nu au primit.

La faza următoare, turcii au primit lovitură de la 11 metri după un fault comis de Ciprian Deac asupra lui Angielski. Gradel a profitat și a deschis scorul.

În repriza secundă, turcii își puteau dubla avantajul, însă șutul lui Angielski a trecut pe lângă poartă.

Cristi Manea putea marca în minutul 63, însă Vural a reușit să respingă balonul cu o intervenție stângace. Ardelenii au irosit o șansă importantă de gol și în minutul 66, când Janga a trimis pe lângă poartă.

Malele a avut șansă să restabilească egalitatea în minutul 79, când a trimis pe lângă poartă din interiorul careului.

Sivasspor putea înscrie în minutul 81, când Angielski a șutat din unghi, însă balonul a trecut pe lângă poartă.

Ultima ocazie a ardelenior a venit în minutul 88, când Păun a șutat de la marginea careului, însă Vural a reușit să respingă. coral