A fost o zi extrem de grea pentru familia, prietenii și toți cei care au cunoscut-o pe Nicoleta, eleva de 16 ani care a murit în toaleta școlii după ce a prezentat dureri uriașe la nivelul capului. Tânăra a fost înmormântată sub privirile îndurerate ale colegilor de clasă, cei care au văzut-o pentru ultima dată.

Nicoleta a fost ieri înmormântată în satul natal. Eleva de 16 ani își dorea o carieră de succes. A murit în toaleta școlii unde studia

Nicoleta, fata de 16 ani care a murit în toaleta Liceului Teoretic Costești, din județul Argeș, a fost ieri înmormântată. Minora a fost condusă pe ultimul său drum în localitatea Miroși de către toți cei dragi ai săi, părinți, rude, prieteni, dar și oameni din sat care o cunoșteau.

Toată lumea a fost șocată de vestea morții elevei de 16 ani și nici până acum nu înțelege nimeni ce s-a întâmplat cu minora și dacă suferea de vreo boală anume.

Colegii de clasă, cei care au văzut-o cum se stinge în fața lor, au venit și ei la slujba de înmormântare a elevei și nu și-au putut să-și mai stăpânească lacrimile atunci când sicriul cu trupul Nicoletei a fost pus în groapă pentru totdeauna.

Ce le-a spus Nicoleta colegilor înainte de a fi găsită inconștientă

Cu puțin timp înainte de a-și da ultima suflare, Nicoleta le-a spus colegilor de clasă că are o durere uriașă de cap, după care s-a dus la baie cu gândul că poate își va reveni.

Minutele treceau, dar Nicoleta nu s-a mai întors, astfel că atunci câțiva dintre colegi au mers după ea și au găsit-o inconștientă. La fața locului s-a deplasat rapid o salvare, însă din păcate fata de 16 ani murise.

Părinții Nicoletei făceau eforturi uriașe de a o ține pe aceasta la școală, ei nevând deloc o situație financiară bună. O profesoară din liceu era cea care o mai ajuta pe aceasta cu bani și o susținea și cu abonamentele la autobuz.

coral