Nicole Luciu a ajuns, din nou, pe mainile medicului estetician. Vedeta ar face orice pentru a arata bine si nu spune niciodata nu interventiilor estetice. De data aceasta, Nicoleta Luciu a venit in Bucuresti si a mers direct in cabinetul doctorului plastician, unde si-a facut injectii pentru a scapa de celulita, dar a incercat si alte silicoane.

Este deja cunoscut faptul ca Nicoleta Luciu este adepta interventiilor estetice atat invazive cat si non-invazive. Mama a patru copii, vedeta vrea sa arate mereu bine, iar pentru asta face destule sacrificii. Nicoleta a venit in Bucuresti si a mers la un medic pentru a o ajuta sa scape de celulita. Aspectul de coaja de portocala dispare ca prin minune cu cateva injectii. Pare dureros cand auzim de injectii, insa vedeta sustine ca nu doare deloc. ‘Injectii contra celulitei. Aaa, nu doare! Nu doare! Ce tare!’, a reactionat Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu a avut implant mamar de 1,2 kilograme

Dupa ce a adus pe lume tripletii, Nicoleta Luciu s-a dus si s-a pus silicoane, insa a renuntat la acestea, dupa ce a inceput sa aiba dureri foarte mari de spate. Vedeta optase pentru implant mamar care cantarea 1,2 kilograme, iar acestea devenisera o adevarata povara pentru ea. De data aceasta, Nicoleta Luciu a facut o noua descoperire care a incantata, un nou tip de silicoane, mult mai usoare.

‘Am descoperit un silicon mult mai usor decat cel clasic. In sfarsit, nu ni se mai lasa sanii!’, a spus vedeta. Acum ramane de vazut daca Nicoleta Luciu se va opera la sani pentru a treia oara.

 

coral