Niculina Stoican, primul Paşte fără Petrică Mîţu Stoian. Chiar dacă este una dintre cele mai iubite cântăreţe de muzică populară din România, Niculina Stoican respectă o tradiţie cu stricteţe şi anume, în fiecare an, petrece sărbătorile în familie.

Niculina Stoican, primul Paşte fără Petrică Mîţu Stoian. Artista are o căsnicie de peste 30 de ani alături de Vasile Stănescu, iar împreună au un copil. Vedeta prețuiește extrem de mult familia și tot ce înseamnă ea.

Niculina Stoican, primul Paşte fără Petrică Mîţu Stoian

„De Paște voi face ce fac dintotdeauna. Voi fi acasă cu sora mea, cu mama mea, cu toată familia, cu băiatul meu, cu soțul meu, cu bunica mea care are 94 de ani.

Întotdeauna, de Paște, de Crăciun, suntem acasă. Eu niciodată nu merg la evenimente, întotdeauna stau acasă. Sunt adepta tradițiilor.

Până la urmă, sărbătorile pascale și Crăciunul, asta ar trebui să ne și insufle și să ne educe cumva mintea și sufletul să fim împreună cu familia întotdeauna. Din punctul meu de vedere.„, a declarat Niculina Stoican, pentru Wowbiz.ro.

Cu toate că Niculina Stoican și regretatul Petrică Mâțu Stoian au avut o relație cu adevărat specială, cei doi nu făceau sărbătorile împreună.

„Nu am petrecut niciodată Paștele împreună cu Petrică Mâțu Stoian, pentru că eu întotdeuna am fost acasă și probabil el cu familia lui. Eu neplecând de acasă la evenimente, nu ne-am întâlnit„, a mai mărturisit Niculina Stoican

coral