Povestea de iubire dintre Razvan Simion si fosta lui sotie, Diana, cu care are doi copii, s-a sfarsit in urma cu aproximativ cinci ani, dupa o casnicie de cincisprezece ani. Divortul dintre cei doi nu a fost deloc unul discret, chiar daca niciunul nu a facut prea multe declaratii pe baza acestui subiect.

Diana  Simion a rupt tacerea si a facut dezvaluiri despre fosta ei casnicie, dar si despre povestea de dragoste pe care a trait-o alaturi de matinalul de la Neata. ”Am admirat mereu la Razvan, in toti cei 15 ani traiti impreuna, discretia si atentia cu care a avut grija de intimitatea noastra, de viata noastra privata, si trebuie sa recunosc ca ma intristeaza sa vad cum, din nevoia de a-si anula regretele si sentimentele de vinovatie (pe care le-am simtit amandoi intr-o mai mica sau mai mare masura), alege acum sa nege si sa modifice amintirile noastre minunate si momentele fericite, nu putine, de care am avut parte. Am trait impreuna o buna bucata din vietile noastre, am crescut impreuna, am crezut impreuna in tot ceea ce a insemnat „noi”, am fost cei mai buni prieteni, ne-am sprijinit si sustinut in cea mai frumoasa perioada a vietii, dar si cea mai grea, anii tineretii, cand nu ai nimic in afara de entuziasm si doua inimi intregi, si construiesti totul de la zero…”, a declarat, pentru Wowbiz.ro, Diana Simion.

“El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum si eu fac parte din el, din trecutul lui, am trait o poveste de iubire de care nu multi au parte, si imi doresc din suflet ca macar amintirile noastre sa ramana vii si nepatate de mizeriile care au facut tandari povestea noastra. Au trecut aproape cinci ani de cand usile acestei povesti au fost inchise, si tot ce imi doresc acum e sa nu le mai forteze nimeni. (Aceasta a fost prima (si ultima) data cand am vorbit despre noi, restul au fost… cancan-uri). Cat despre adevar, el va ramane mereu cel stiut si trait de noi, si niciodata nu va putea fi cu adevarat inlocuit de ranjestul stramb al mastii care poarta semnatura „adevarului” in fata reflectoarelor”, a conchis fosta sotie a lui Razvan Simion.

Razvan Simion, declaratii neasteptate despre divortul de fosta sotie

In varsta de 38 de ani, Razvan Simion a oferit un interviu sincer si emotionant in cadrul emisiunii “Xtra Night Show” despre primul mariaj si divortul de Diana, mama copiilor sai. Matinalul de la Antena 1 a dezvaluit ca nu regreta pasul facut si ca i-a inteles supararea fostei sotii.

“Daca as regreta as fi inca acolo… lucrurile s-au consumat! Sunt relatii care ard repede, sunt relatii care ard repede, dar care stau pe fagasul asta un timp! S-au terminat lemnele din soba! Nici nu le mai citeam, oricum era foarte greu sa discern ce s-a zis, ce s-au umflat, nu m-am ambalat (n.r.: raspunul prezentatorului la intrebarea: «Te-au afectat declaratiile fostei sotii de-a lungul timpului?»)!  Am inteles si supararea ei, n-am raspuns… cred ca n-am raspuns niciodata!”, a declarat Razvan Simion in cadrul emisiunii XNS.

coral