CFR Cluj a fost învinsă de FCSB în etapa a cincea a play-off-ului, 0-1, rezultat care a dus la relansarea cursei pentru câștigarea campionatului.

Meciul din Gruia consemna a doua înfrângere consecutivă pentru ardeleni, după cea cu Universitatea Craiova, iar spiritele s-au incins după meci.

Înjurături și amenințări la CFR Cluj după înfrângerea cu FCSB! Cu cine s-a certat Dan Petrescu

Potrivit informațiilor furnizare de jurnalistul Radu Naum, moderatorul emisiunii Fotbal Club, Dan Petrescu i-a adunat pe jucători după meci și le-a adresat cuvinte dure.

Una dintre principalele ținte ale antrenorului ar fi fost atacantul croat Gabriel Debeljuh, care nu a putut să accepte injuriile lui Dan Petrescu și i-a răspuns tehnicianului.

”Cine te crezi tu?”, i-ar fi spus Dan Petrescu lui Gabriel Debeljuh, moment în care croatul l-a amenințat pe antrenor: ”Dacă mai faceți o dată asta, cu toate riscurile, o să aveți de suferit”, arată digisport.ro

În ciuda episodului, Gabriel Debeljuh a rămas în lotul CFR-ului și a jucat 57 de minute cu FC Voluntari.

CFR Cluj, la două puncte de FCSB

CFR Cluj a reușit să rupă seria rezultatelor negative în runda a șasea din play-off, când a învins-o pe FC Voluntari, scor 1-0.

În aceeași etapă, FCSB a defilat la Ovidiu și a câștigat cu 4-0 meciul cu Farul, ceea ce a făcut ca diferența față de liderul CFR Cluj să rămână de două puncte. coral