Noi detalii în cazul crimelor de la Caracal ies la iveală. Gheorghe Dincă, principalul vinovat, ar avea complici care sunt în libertate. Avertismentul a fost transmis chiar de avocata familiei Luizei Melencu, tânăra care ar fi fost abuzată sexual și ucisă în casa lui Gheorghe Dincă.

Noi detalii despre procesul lui Gheorghe Dincă

Noi detalii în cazul crimelor de la Caracal ies la iveală. Gheorghe Dincă, principalul vinovat, ar avea complici care sunt în libertate. Avertismentul a fost transmis chiar de avocata familiei Luizei Melencu, tânăra care ar fi fost abuzată sexual și ucisă în casa lui Gheorghe Dincă.

Patru noi martori au fost audiaţi în acest dosar la doi ani şi jumătate de la momentul în care Alexandra Măceșeanu a cerut ajutor la 112. Audierea celor patru marori a durat 6 ore, iar la ieșirea din sala de judecată, avocata familiei Luizei Melencu a făcut acuzații grave împotriva lui Gheorghe Dincă, potrivit antena3.ro.

Carmen Obârșanu, avocata familiei Luizei Melencu, a spus că autorul crimelor are complici în libertate, care știu să lucreze cu telefoanele mobile.

,,Sunt montaţi de către DIICOT să confirme o stare de fapt care nu corespunde realităţii. V-am spus, Dincă are nişte complici care sunt în liberate. Acei complici ştiu să lucreze cu telefoanele mobile, au experienţă. Dincă habar nu are. Am cerut audierea subcomisarului, acum cred că este comisar, Barbu Daniel, acesta este cheia afacerii, să ne spună cine l-a trimis, dacă este adevărat că l-a trimis procuroarea Hăineală, în ce condiţii a intrat", a declarat Carmen Obârşanu, avocata familiei Luizei Melencu.

Ce complici a avut autorul crimelor de la Caracal

De asemenea, avocatul familiei Alexandrei Măceşanu, adolescenta care în iulie 2019 a sunat la 112 ca să anunţe că a fost răpită, spune că alţi martori ar fi importanți în rezolvarea misterului și anume doctorițele care au făcut raportul medico-legal cu privire la depistarea ADN-ului Alexandrei.

,,Aşteptăm data viitoare să fie audiate cele două martore în calitate de doctori. Cele două care au făcut raportul medico-legal, să se pronunţe cu privire la modalitatea în care s-a depistat ADN-ul Alexandrei, cum şi-au dat seama că Alexandra este decedată", a spus Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandrei Măceşanu

coral