Avocatul care reprezinta familia Melencu in dosarul crimelor de la Caracal sustine ca se stie cum a fost rapita cealalta victima a asasinului, Alexandra Macesanu. Tonel Pop a declarat la Antena 3 ca exista filmari cu momentul in care tanara e 15 ani a fost bagata in masina si vrea sa iasa din autovehiculul barbatului, dar nu poate.

Cum a fost rapita Alexandra Macesanu. Imaginile pe care le-ar avea deja autoritatile

Conform avocatului familiei Melencu, imaginile de pe camerele de supraveghere din oras surprind ce s-a intamplat cu exactitate in dimineata zilei de miercuri, 24 iulie 2019, atunci cand Alexandra a disparut fara urma. Avocatul spune ca Dinca o loveste puternic, iar apoi o baga fortat in masina. Tonel Pop spune ca anumite persoane chiar au aceste inregistrari si s-ar putea ca ele sa fie difuzate in curand.

„Exista filmari in care se vede exact cum in spatele liceului a fost luata Alexandra, cum ea, la un moment dat, a vrut sa iasa din masina, cum o loveste cu pumnul in fata, cum el deschide portiera pe dinafara si intra peste ea”, a declarat Pop la Antena 3.

Alexandra a stat 20 de minute cu criminalul in masina parcata

„Si sta vreo 20 de minute individul acolo, cu masina parcata. O leaga, apoi urca la volan si pleaca mai departe, in centrul orasului. Exista persoane care au aceste filmari”, a mai spus avocatul familiei Luizei.

Se pare ca Dinca i-a dat cateva palme fetei si apoi a legat-o cu mainile la spate ca sa nu se poata apara. Procurorii au reinceput cercetarile la casa groazei din Caracal la sfarsitul saptamanii trecute, cu 7 zile de intarziere, lucru care a trezit numeroase suspiciuni. Daca in cazul Alexandrei exista cateva probe care ar indica faptul ca adolescenta a fost ucisa de psihopat. Inca este neclar cum a reusit acesta sa arda cadavrul.

coral