Fostul majordom al Printesei Diana, Paul Burrell, a facut iarasi dezvaluiri scandaloase despre familia regala, intr-un nou documentar legat de viata acesteia: Princess Diana’s Wicked Stepmother. Fanii sunt extrem de dezamagiti de aceste declaratii si ii cer barbatului sa isi retraga acuzatiile la adresa mamei Dianei, Frances Shand Kydd, decedata, la randul ei, in anul 2004.
Noi dezvaluiri din familia regala a Marii Britanii! Mama Printesei Diana: „Am crescut o…”

Intr-o aparitie la televiziunea americaa Paul Burrel a dezvaluit un secret cel putin socant. El sustine ca . participat la o discutie in care mama Printesei Diana a acuza ca este o femeie usoara, pentru ca umbla cu barbati musulmani precum Dodi Fayed si Hasnat Khan, dupa ce se despartise la Printul Charles.

Se pare ca femeia nu vedea cu ochi buni relatiile fiicei sale, dupa ce aceasta se separase de tatal copiilor ei. Intr-o zi a avut loc o discutie foarte aprinsa intre cele doua, iar pe fondul consumului de alcool, mama Dianei i-ar fi aruncat cuvinte grele printesei: „Am crescut o cu**a care umbla prin oras cu barbati musulmani. Ar trebui sa-ti fie rusine!”, ar fi spus femeia. Cel putin asa sustine Paul Burrell, care este la randul sau un personaj extrem de controversat, dupa ce a facut numeroase dezvaluiri rusinoase despre familia regala britanica.

Fostul majordom sustine ca dupa acest episod Printesa Diana s-a indepartat foarte mult de mama ei si a pus o bariera intre ele doua, fiind extrem de dezamagita de aceste cuvinte. La scurt timp a decedat in teribilul accident, alaturi de cel care ii era iubit la acea vreme, Dodi Fayed, fiul unui milionar celebru.

Burrell a fost criticat de-a lungul timpului pentru ca ar fi tradat-o pe Printesa Diana si ar fi dezvaluit secrete ale acesteia si ale familiei regale. In tot acest timp el a sustinut ca este isngurul in care Printesa a avut incredere si singurul care i-a fost cu adevara alaturi.

coral