Ce previziuni face Carmen Harra despre Vladimir Putin. Celebra clarvăzătoare susține că preşedintele Rusiei are intenții foarte serioase, însă mărturiseşte că românii nu trebuie să fie temători în legătură cu soarta țării.

Ce previziuni face Carmen Harra despre Vladimir Putin

„Intuiția mea spune că rușii, după al doilea război mondial, se tot pregătesc de un război, undeva au rămas îm mentalul lor ancorat în ideea asta, de un război care nu s-a terminat în mințile lor.

Mă uitam la imaginile cu tancurile de la televizor și retrăiam în mintea mea imaginile pe care le vedeam în copilărie pe televizor cu cel de al Doilea Război Mondial și am zis că ei au rămas la stadiul acela, acelui atac cu tancuri, cu armată care să stea la graniță.

Dar acum te întreb pe tine, dacă eu nu vreau să fac un război, de ce pun 100 000 de soldați la graniță?(…) Eu trăiesc în America de 30 și ceva de ani. Ziua în care America se coalizează cu Rusia, eu mă rad în cap.

Eu zic, Putin, în mintea lui machiavelică, este cred că cel mai machiavelic care a existat vreodată, el are intenții foarte serioase. El nu are treabă cu România, e părerea mea personală.

Vă spun ce simt eu și ce cred eu. Nu intră spre România, nu are nimic cu România. Război în România nu, dar că ei o să intre spre Crimeea, da, absolut”, a declarat Carmen Harra în urmă cu aproximativ două luni.

coral