News Flash:

Noua fântână arteziană din Satu Mare, distrusă de o maşină de Pompieri înainte de inaugurare

23 Ianuarie 2022
642 Vizualizari | 0 Comentarii
Noua f nt n artezian din Satu Mare distrus de o ma in de Pompieri

Două autoutilitare ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au distrus, astăzi, noua fântână arteziană construită pe platoul Pieței 25 Octombrie din Satu Mare, după ce au trecut, din greșeală, peste ea.

Potrivit Prefecturii Satu Mare, incidentul s-a petrecut pe platoul Pieței 25 octombrie din municipiu.

Două autoutilitare aparținând MAI, un microbus al Direcției Generale de Comunicații și Tehnologia Informației implicat în operațiunea de mutare a sistemelor informatice ale Instituției Prefectului, și o autoutilitară de descarcerare aparținând ISU Satu Mare, au intrat pe suprafața noii fântâni arteziene de pe platou, iar fântâna arteziană a cedat.

Ambele echipaje se aflau în misiune, informează Prefectura.

Potrivit sursei citate, pagubele produse vor fi acoperite iar refacerea obiectivului afectat se va realiza în cel mai scurt timp.

Fântâna arteziană din centrul municipiului Satu Mare a fost modernizată de curând, în cadrul unui proiect care vizează reabilitarea întregii zone centrale.

“Un incident regretabil s-a petrecut astăzi pe platoul Pieței 25 Octombrie din municipiul Satu Mare. Două autoutilitare aparținând Ministerului Afacerilor Interne, un microbus al Direcției Generale de Comunicații și Tehnologia Informației implicat în operațiunea de mutare a sistemelor informatice ale Instituției Prefectului și o autoutilitară de descarcerare aparținând ISU Satu Mare au intrat pe suprafața noii fântâni arteziene de pe platou, aceasta cedând. Ambele echipaje se aflau în misiune, toate pagubele produse vor fi acoperite iar refacerea obiectivului afectat se va realiza în cel mai scurt timp”, au precizat cei de la Instituția Prefectului.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 22 queries | Mysql time :0.034683 (s)