News Flash:

Noua regulă la Cluj. Trebuie să mănânci de 300 de lei în 2 ore. Ce părere aveți?

3 Februarie 2021
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
localuri cluj

Mai multe restaurante din Cluj-Napoca au impus regula de „consumație minimă”, iar clienții nu pot sta la mese mai mult de două ore. 

În Cluj-Napoca, restaurantele sunt închise la interior de aproximativ patru luni, pentru că rata de incidență în oraș este de peste trei la mie.

Iar dacă rata de infectare scade sub 3 la mia de locuitori, restaurantele se pot deschide la interior cu o capacitate de 30%.

Proprietarii restaurantelor au cumpărat igluuri (corturi din folie de plastic, montate pe un schelet metalic) ca să poată menține afacerea deschisă în pandemie. Aceste igluuri sunt încălzite cu lămpi de ulei, iar cheltuiala este acoperită de consumația minimă impusă de restaurante. 

Astfel, scrie Monitorul de Cluj, majoritatea restaurantelor din Cluj-Napoca care dețin astfel de corturi cer o consumație minimă de aproximativ 250-300 de lei.  

Pentru că încălzirea acestor igluuri necesită o cheltuială în plus, majoritatea restaurantelor din Cluj-Napoca care dețin astfel de corturi, au decis să impună o consumație minimă de aproximativ 250-300 de lei .

Așadar, dacă vrei să mergi la Chios la un pahar de vin, pregătește-te să scoți din buzunar minim 300 de lei, și bineînțeles că nu te poți lungi la discuții mai mult de două ore.

Un alt restaurant de renume din Cluj-Napoca care are acestă regulă de „consumație minimă” este Colin's, unde trebuie să ai o comandă între 250-300 de lei dacă vrei să stai în iglu. Acest restaurant are o regulă în plus: toți clienții trebuie să comande de la bucătărie. Într-un iglu pot intra 6 persoane la o masă, dar numărul poate crește până la 8, doar dacă unul dintre clienți își asumă pe propria răspundere printr-o delcarație.

Restaurantul Marty de la Platinia are aproximativ aceleași reguli: consumație minimă de persoană este de 50 de lei, iar numărul minim de persoane la o masă trebuie să fie de 4. Timpul de ședere este de maxim 2 ore.

Unul dintre restaurantele din oraș care are iglu, dar nu impune o consumație minimă este localul Cimbru. Este unul dintre restaurantele din Cluj care nu are această regulă, singura condiție este timpul de ședere, care este tot de două ore.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 22 queries | Mysql time :0.048579 (s)