Începutul toamnei este marcat de diversele săptămâni ale modei de la New York, Londra, Milano și Paris, unde toate casele de modă își prezintă versiunile pentru sezonul primăvară-vară. Deși mai avem de așteptat câteva luni până la sfârșitul anului 2022, a devenit clar ce fel de modele ne vor îmbunătăți look-ul anul viitor – în special în materie de genți damă.

În timp ce maximalismul a fost în fruntea listei celor mai râvnite tipuri de genți în sezonul trecut, indiferent că vorbim despre o geantă Guess sau o geantă Michael Kors, tendințele în materie de genți damă care vor defini anul 2023 sunt mai raționalizate, mai subtile și mai rafinate – chiar dacă se fac remarcate.

Cele mai mari tendințe în materie de genți damă din 2023

Luxul subestimat devine tendința de top în materie de genți pentru 2023. Modelele de genți deja cunoscute și modele noi de la case de modă consacrate și emergente își fac apariția în colecțiile de astăzi. Gențile din anii '90 sunt încă relevante, dar într-un mod mai elegant și mai puțin evident, în timp ce modelele mai mici sunt acum mai mult funcționale decât un accesoriu gadget.

Fie că este vorba de genți argintii sau înfrumusețate, genți damă duble sau modele cu mâner superior, modelele de genți din sezonul următor nu sunt atât de stridente sau minimaliste încât să își piardă orice specificitate estetică. Pentru 2023, gențile sunt concepute pentru a transcende anotimpurile și sunt destinate să devină elemente de bază atemporale.

1. Înapoi la muncă

Cele mai multe dintre prezentările sezonului următor au fost marcate de genți damă cubice, structurate, care nu fac compromisuri în materie de stil. Reeditările au fost în fruntea listei acestor genți care au revenit la muncă. Majoritatea caselor de modă au creat o versiune modernă a genții de muncă, în timp ce unele au introdus o opțiune casual și elegantă. Găsiți modele perfecte de genți de muncă de dimensiuni mari, precum o geantă Guess sau o geantă Michael Kors, pe care le veți putea lua peste tot cu voi.

2. Argintiu elegant 

Argintiul este în creștere. Nu doar bijuteriile și pantofii, ci și gențile sunt concepute în această nuanță strălucitoare. Poate că este vorba de dorința generală de a avea un farmec subtil sau poate că este vorba de o modalitate de a face o declarație într-un mod rafinat. Brandurile deschid calea cu modele într-o nuanță metalică modernă, de la genți damă de seară la genți practice. În timp ce este un accesoriu care poate îmbunătăți cu ușurință un look mai minimalist, aceste genți argintii sunt definite de eleganța high-end și de o senzație atemporală. Găsiți multe astfel de modele și puteți opta pentru o geantă Michael Kors în această culoare îndrăzneață.

3. Genți duble

De ce să porți o geantă când poți să porți două? Asta trebuie să fi crezut mulți designeri în acest sezon. De la unele dintre cele mai populare branduri, se pare că până și gențile au nevoie de propria lor geantă. Se pare că este la modă să combini o geantă crossbody, precum o geantă Michael Kors, cu o geantă mini, precum o geantă Guess. Este un stil aparte pentru anul viitor.

4. Mâner superior

Gențile cu mâner superior oferă un mix de chic minimalist și formă structurată. În timp ce modelele iconice sunt încă în tendințe, unele se bucură de o renaștere. Unele au creat o opțiune mai jucăușă pentru modelele emblematice. Multe mărci au creat, de asemenea, un design mai modern și ușor sculptural. Poți găsi acest model de genți și la branduri de top, precum o geantă Michael Kors, dar și la branduri la fel de elegante, dar cu preț ceva mai mic, precum o geantă Guess.

5. Genți tote sau tip sac elegante

În sezonul următor, gențile tote minimaliste vor reveni, dar într-un mod mai elegant, cu un design elegant și spațios, care a primit o schimbare de look. Purtată de celebrități precum Hailey Bieber și Zoe Kravitz, geanta matlasată promite să fie unul dintre cele mai populare stiluri ale sezonului următor. Unele modele de genți tote au primit detalii suplimentare pe mâner pentru sezonul de primăvară 2023. Gențile tote bag reînnoite vor face din cea mai practică geantă a dumneavoastră cea mai luxoasă.

6. Subtil înfrumusețate

De la perle la paiete și până la detalii subtile din pene – gențile de anul viitor merită o notă de glamour, potrivit multor designeri. Multe branduri au ales să înfrumusețeze complet majoritatea modelelor cu perle de apă dulce, cu pene colorate sau sclipici subtil. Nu ne putem gândi la un accesoriu care să îmbunătățească mai mult starea de spirit decât acesta. Este clar că aceste modele de genți damă sunt foarte elegante și la modă și vor atrage priviri. coral